5 mars 2024

Rosenseriens Ansiktspeeling

 

Rosenseriens Ansiktspeeling

En skonsamt peelingkräm för ansiktet som innehåller pimpsten, små mikroniserade korn. Ska hjälpa till att ta bort döda hudceller, göra rent porerna och avlägsna pormaskar. För att sedan ge huden en fräsch lyster. Trots att detta sägs vara en mild och skonsamt peeling rekommenderas att den undviks på ytliga blodkärl och direkt på utslag (akne, kvisslor). Det tunna området runt ögon ska man alltid undvika vid peeling.

Appliceras på rengjord och väl fuktad hud och masseras in med lätta cirkelrörelse. Sköljs sedan av med vatten. För normal/Fet hud kan den användas 1 – 2 gånger per vecka. Vid torr hud rekommenderas 1 gång per vecka. Som ni säker vet att jag väldigt försiktig när det gäller ansiktspeeling. Max en gång per vecka eller t o m endast några gånger per månad.

Rosenseriens Ansiktspeeling

Rosenseriens Gentle Peeling har verkligen en mycket mjuk och skonsam konsistens. Vit, lite mjölkaktig lotion med små peelingkorn. Doftar inte allt för stark utan har en mild doft med inslag av rosor. Jag har använt Gentle Peeling på väl fuktad hud och masserat lätt. Den känns otroligt mild på huden med sina mikroniserade korn av pimpsten. Men ändå har den full effekt. Huden känns inte torr eller stram efter utan mycket mjuk och ren. Priset är lite högt men den är dryg om man ser till att ta lagom mängd vid varje applicering.

Rosenserien Gentle Peeling 40 ml ca pris 260 kr

Ingredienser: Aloe vera, pimpsten, vegetabilisk glycerol, solrosolja, 2 vegetabilisk emulgator, rapsolja, omega-3 fettsyror, ricinolja, xanthangum, rosenolja, mjölksyra, 2 växtsalter, vegetabilisk emulgator, växtparfym, vatten.
INCI: Aloe barbadensis leaf juice, Pumice, Glycerin, Helianthus annuus seed oil, Sodium stearoyl lactylate,Glyceryl stearate, Olus oil, Coco-Caprylate, Ricinis communis seed oil, Xanthan gum, Rosa damascena flower oil, Lactic acid, Sodium anisate, Sodium levulinate, Sorbitan caprylate, Parfum, Aqua.

Certifiering: Nordic Ecolabel (Svanen), Vegan,  ekologisk certiferade råvaror

pressprov

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.