19 april 2024

Sweet Orange Facial Cleanser

Sweet Orange Facial Cleanser

 

Sweet Orange Facial Cleanser från Akamuti

Jag gillar rengöringsbalm/smör. Speciellt på vintern känns det extra skönt att applicera en riktigt mjuk och oljig ansiktsrengöring. Sweet Orange Facial Cleanser innehåller bl a mandelolja, olivolja, bivax och eterisk sötapelsinolja. Liknar att rengöra med olja men med den här produkten blir det lite fylligare och krämigare känsla.

Sweet Orange Facial Cleanser

Sweet Orange Facial Cleanser kommer i plastburk. Doftar härligt med inslag av apelsin. Konsistensen är mjuk. Det behövs väldigt lite då rengöringen smälter på huden. Appliceras på torr hud. Jag tar en liten klick ur burken (med spatel) och applicera i ansiktet med lätta masserande rörelser några minuter. Låter sedan rengöring för verka 1-3 min innan jag torkar bort. Jag brukar använda en fuktad tygrondell eller cellulosa svamp. Brukar upprepa ett par gånger med att fukta tygrondellen och torka av på nytt. Avslutar sedan med att skölja av lätt med ljummet vatten.

Tar bort makeup och smuts bra och lämnar huden mjuk. Kan även användas till att ta bort ögonmakeup.

Akamuti Sweet Orange Facial Cleanser 50 ml ca pris 139 kr

Ingredienser: sötmandelolja (Prunus dulcis), ekologisk olivolja (Olea europa), ekologiskt bivax (Ceraalba), Organic Sweet Orange eterisk olja (Citrus aurantium), Geranium Essential olja (Pelargoniumgraveolons), Myrra Essential olja (Commiphora molmol) 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.