1 mars 2024

Green Beauty Day 6 maj 2017

Green Beauty Day 6 maj 2017

En stor minimässa med tema Grön Skönhet både till namnet och bland utställarna. Här samlades endast naturliga och ekologiska hudvårdsmärken. En riktig oas för oss som gärna väljer de grönare alternativen. Makeup, hudvård, hårvård, skönhet inifrån och ut. Intressanta föreläsningar och så mycket trevligt folk! Green Beauty Day 2017 intog de fina lokalerna i Klara Strand (Lundqvist & Lindqvist). Arrangörer: Naturligt Snygg med Hannah Sjöström i spetsen!

Jag lyssnade till 2 föreläsningar. “Framtidens Hudvård – Fullmatad med Probiotika” där Christoffer Genberg, svensk distributör av Sydafrikanska märket Esse, pratade om mikrober, celler och mikroorganismer i samspel. Intressant ämne!

“Neal’s Yards Remedies – från tinktur till avancerad ekologisk hudvård”. Kemisten och produkutvecklaren Fran Johnson från NYR:s laboratorium i Dorset berättade om NYR som är Englands populäraste ekologiska skönhetsmärke.

Så till utställarna! Jag hann inte med att stanna till hos alla, trots att jag var där från start till slut. Alla utställare som fanns på plats fnns listade här  KLICK

NATURATIV har flera spännande nyheter.

Green Beauty Day 6 maj 2017

Moisturising Tinted Face Balm med spf30. En färgad BBB-cream (BeautyBlemishBalm) som finns i två nyanser och som sagt innehåller spf 30.

Green Beauty Day 6 maj 2017

360º AOX Line är en ny serie med fyra olika produkter. Face Toner, Cleansing Milk, Mask soothing and Lifting och Face Cream. Ska passa alla hudtyper och speciellt den känsliga. 360 º AOX Line är en serie som ska hjälpa till att skydda och stärka huden mot åldrande, irritationer och rodnader, föroreningar fungerar som en antioxidant. Jag fick med mig hem en Face Toner som det ska bli spännande att prova på =)

Green Beauty Day 6 maj 2017

Couleur Caramel är ett makeupmärke som intar svenska marknaden nu med sina naturliga och ekologiska sminkprodukter. Mycket fina färger!

Green Beauty Day 6 maj 2017

Loelle Organic – älskade oljor! Som en otrolig fin bonus så fick jag tillfälle att träffa den lilla prinsessans vars namn detta fanastiska märke fått sitt namn från. Ni har väl läst artikel om Loelles grundare Dominique Guellouchi, KLICK ?

Green Beauty Day 6 maj 2017

Mossa är ett nytt märke för mig. 100% naturligt kanske inte så väldigt hög halt ekologiskt innehåll men mycket intressant att kolla närmare på framöver =)

Green Beauty Day 6 maj 2017

Zoya Goes Pretty har lanseras ett nyhet som låter mycket spännande. En ansiktsspray som innehåller nyponfröolja och rosvatten! Jag fick med mig hem en flaska av denna. Har aldrig stött på den här kombinationer tidigare så jag är jätte nyfiken =)

Norska Marina Miracle fina oljor har äntligen har en distributör i Sverige Tree of brands AB. Marina Miracle Oljor kommer från och me nu även att finnas hos Naturligt Snygg Webbshop! Grattis och välkommen till den svenska marknaden Marina Miracle!

Dagen avslutades med Prisutdelning av Organic Beauty Awards 2017!
Alla vinnarna kan ni se här KLICK

Green Beauty Day 6 maj 2017

Green Beauty Day 6 maj 2017

Stort tack till fina min dotter och min trogna väninna  som sällskade med mig under dagen =)

Tack till Hannah och Naturligt Snyggs TEAMet! Alla utställare!

Grattis till alla vinnare!

Ser fram mot en ny Green Beauty Day 2018!

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.