5 mars 2024

Nyhet hos REN Skincare

Nyhet hosREN Skincare
Nyhet hos REN skincare

Evercalm serien har utökats med en Rescue Mask. Aktiva ingredienser i Rescue masken är extrakt från svampen Fårticka (Albatrellus Ovinus). Svampens egenskaper är att den har ett naturligt smärtstillande ämne som på huden blockerar signalen för smärta och klåda. Verkar lokalt smärtstillande och dämpar/motverkar rodnad, svullnad och klåda. Beta-glucan (jäst) är balanserande för hudens immunsystem. Extrakt från Arnika som lindrar irritation, inflammation, rodnad och även lättare brännskador. Innehåller även bl a mjölksyrabakterier (probiotika), sheasmör, solrosolja, jojobaolja, kamelia, kokosextrakt och rosmarin.

Rekommenderas att användas 3 gånger per vecka eller efter behov. Rescue mask kan användas i ansiktet och på hela kroppen där besvär föreligger. Appliceras på rengjord hud och låt verka 10 – 15 minuter. Torkas sedan bort med en fuktad bomullstuss.

Evercalm Ultra Comforting Resue Mask passar en känslig hud, hud som lätt får utslag och allergisk reaktion. Ska även vara lugnande och smärtstillande vid t ex efter för mycket sol och resultat bränd hud. David från REN Skincare i England gav också lite tips hur man kan använda resue mask. Overnight mask dvs låta masken verka under natten, blanda med foundation för att ge huden extra skydd samt att masken även fungerar som en primer, efter starka ansiktsbehandlingar då huden kan  vara i behov av att lugnas samt även att ha som en fuktgivande, lugnande ansiktsmask under långflygningar.

Nyhet hos REN Skincare

Evercalm Rescue Mask innehåller eteriska oljor som även gynnar sinnet. Doften är mild med inslag av geranium. Mask känns  väldigt skön på huden.

REN Skincare Evercalm Ultra Comforting Resue Mask innehåller 50ml och kostar ca 479 kr

Pressvisning PAGRO 31/5 2017 Miss Clara Hotel

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.