19 april 2024

Presslansering av Marina Miracle i Sverige

Presslansering av Marina Miracle i Sverige
Presslansering av Marina Miracle i Sverige

Presslansering av Marina Miracle i Sverige

Igår bjöd Tree of Brands /Marina Miracles Nordic in till pressfrukost på Paradiset City för lansering av det norska ekologiska hudvårdsmärket Marina Miracle.

Grundaren av Marina Miracle, Marina Elisabeth Engervik, lider själv av atopiska eksem och upplevde biverkningar som irritationer, känslighet och acne av vanlig konventionell hudvård (innehållande starka och konstgjorda kemikalier. Ingredienser från naturen gav henne positiva resultat och där började hennes intresse att skapa hudvård med naturens egna läkande örter och plantextrakt. Marina Miracle sortiment består av ansiktsoljor, serum, ansiktsmask, ansiktspeeling, rengöring samt serum och olja för män. Produkterna är 100% naturliga och innehåller minst 70% ekologiskt certifierade ingredienser från bl a Debio och Ecocert. Alla produkter är dessutom vattenfria.

Jag kom i kontakt med Marina Miracle produkter under SHR mässan 2016. Då fanns inte deras produkter tillgängliga på den svenska marknaden. Nu har den ganska nya agenturen för naturliga och ekologiska skönhetsmärken Tree of Brands hand om distributionen av Marina Miracle produkter i Sverige, Finland, Danmark och Island.

Tree of Brands grundare, Tove Svanlind, har gedigen erfarenhet från att ha arbetat med ett stort och välkänt ekologiskt märke under en längre tid. Men har nu lämnat det och satsar på Tree of Brands agenturen med mål att lyfta fram nästa generations naturliga och ekologiska skönhetsmärken på den nordiska marknaden.

Marina Miracles produktet finns hos webbutikerna naturligtsnygg.se och underyourskin.com. Fysiska butiker är Paradiset City, Paradiset Söder och Paradiset Nacka, Waxholmskliniken Stockholm och Waxholmskliniken i Vaxholm.

 

Läs gärna mina tidigare inlägg om Marina Miracle:

Eye Lash Serum

Miracle home facial

Marina Miracle Face Oil & Cleanser – Recension

Rapport från Hud & Kosmetik 2016

Rapport från Acadermia 2016

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.