1 mars 2024

Lanserings AW med INIKA Organic

Lanserings AW med INIKA Organic
Lanserings AW med INIKA Organic

I går (24/8) bjöd den svenska distributören av INIKA Organic in till AW mingel med INIKA Organic VD/ägare och lansering av deras senaste mascara, samt lite om kommande nyheter under hösten.

INIKA Organics är ett makeup märke från Australien som är 100 % naturlig, certifierad ekologisk, vegan, halal och cruelty free. Certifierad av OFC (Organic Food Chain Australien) samt CCPB (Organic Cosmetics Italy). INIKA Organic grundades av Miranda Bond 2006. Ta gärna del av hennes egen berättelse på youtube: INIKA Founder Miranda Bond’s Story.

Sedan 4 år tillbaka (2013), är det Tony Rechtman (Total Beauty Network) som är VD och ägare av makeup märket INIKA Organic. När Tony Rechtman tog över INIKA Organic  gjorde han en genomgång och uppdaterade produkterna. De har tagit ca 3 år för att få fram nya produkter.

INIKA Organic Long Lash Mascara

Lanserings AW med INIKA Organic

Först ut är Long Lash Mascara. Som ska ge ultralånga och svarta ögonfransar samtidigt som mascaran innehåller vårdande ingredienser för fransarn. 100% naturliga ingredienser. Mascaran innehåller inte alkohol. Några av ingredienserna är carnuba vax, castor oil, solrosfröolja, vitamin E. Själva borsten har bra längd och är inte för tjock. Den finns redan ute hos återförsäljarna. Mascaran har ett pris på ca 259 kr och finns i svart och brun.

Lip Serum och Lip Glazes

I september/ oktober kommer ett läppserum som ska vårda, skydda och mjukgöra läpparna. Läppserumet innehåller bl a havtorn, solros-, jojoba- och nyponfröolja. Vitamin E samt mandarin/apelsin extrakt och eterisk apelsinolja.

Lanserings AW med INIKA Organic

Ny formula och nyanser på Lip Glazes, totalt 7 olika nyanser. Lip Glazes ska vårda och skydda läpparna samtidigt som läpparna får en fantastisk glans. Lip Glazes innehåller bl a candelilla vax, shea butter, nyponfröolja, jojoba- och ricinolja samt Vitamin E. Lip Glazes färger är mycket pigmentrika.

Fler höstnyheter

Lanserings AW med INIKA Organic

Längre fram i höst kommer ännu fler roliga nyheter att lanseras.

Lanserings AW med INIKA Organic

kräm highlighter, puder/rouge illuminizer, mörka nyanser på både flytande och mineral (löst puder) foundation, ögonskuggspalett samt makeup borstar.

Lanserings AW med INIKA Organic

På gång är även en flytande eyeliner.

 

Share some blog love

2 tankar på “Lanserings AW med INIKA Organic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.