1 mars 2024

Recension Lakshmi ecobio Micellar Water

Recension Lakshmi ecobio Micellar Water
Micellar Water

Makeup rengöring för ansikte och ögonmakeup. Micellär Vatten är speciellt pga sin  molekylstruktur. Rengöring i form av micellärt vatten lyfter smuts och makeup rester från huden och på så sätt rengörs huden mer effektivt. Micellärt vatten är perfekt att ha med om man har begränsad tillgång till vatten. Rengöringen tar bort smuts, orenheter och makeup utan att det behövs extra sköljning med vatten. Samtidigt som det också återfuktar huden.

Dubbel rengöring

Många ser också micellär rengöring som ett bra alternativ att få bort smuts och makeuprester innan de rengör med vanlig rengöringprodukt. För min del tycker jag det är smidigt att använda micellär rengöring till att ta bort ögonmakeup med. Att använda som ansiktsrengöring är den perfekt när man snabbt vill ändra sin makeup, dvs ta bort den gamla och fixa nytt.

Lakshmi ecobio Micellar Water

Innehåller bl a mandel, aloe-vera, solros, och malva extrakt. Appliceras med en bomullsrondell över ansikte, ögon och hals. Kan behöva upprepas beroende på hur mycket makeup man använt. En makeup remover som fungerar mycket bra och är mild mot huden. Rengör på djupet och känns mycket återfuktande på huden. Är supereffektiv att ta bort läppstift. Doftar gott av apelsinblom och mandel, doften är söt och mild men rätt så intensiv.

När jag använt solskydd brukar jag faktiskt köra dubbel rengöring, eftersom det kan vara svårt att få bort från huden. Oftast brukar jag applicera olja på en bomullstuss och torka av ansikte och hals. Där fungerar micellärt vatten också bra. För att sedan använda vanlig rengöringskräm/mjölk.

Lakshmi ecobio Micellar Water 200 ml ca pris 245 kr

Ingredients: Aloe barbadensis leaf juice (*), Aqua [Water], Decyl glucoside, Propanediol, Aloe barbadensis extract (*), Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) fruit extract (*), Malva sylvestris (Mallow) extract (*), Citrus aurantium amara (Bitterorange) leaf/twig oil (*), Helianthus annuus (Sunflower) seed extract (*), Sorbitol, Tocopherol, Sodium chloride, Benzyl alcohol, Glycerin, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Geraniol, Citronellol, Linalool, Limonene, Citral.

(*)from organic agriculture

pressprodukt

Share some blog love

En tanke på “Recension Lakshmi ecobio Micellar Water

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.