19 april 2024

Ansiktsbehandling på salong

pixabay CC0 Public Domain
Ansiktsbehandling på salong

Jag ska erkänna en sak. Jag har faktiskt bara gjort två stycken ansiktsbehandlingar på salong  under hela mitt liv! Naturligtvis är det en kostnadsfråga men till största delen har rädsla varit orsaken för att jag inte tagit steget. Rädsla för att huden ska spåra ut totalt, rädsla grundat på att under åren fått rekommendation är ’hudterapeuter’ som jobbat vid olika diskar i varuhus att använda deras produkter efter de gjort en relativ snabb uppskattning av min huds behov och det resulterat i mer eller mindre katastrof för min reaktiva/allergi/eksem benägna hud.

Min första ansiktsbehandling var för nästan två sedan då Maria Åkerberg lanserade sin Pure Cell Treatment. Den behandlingen var ljuvlig. Huden fick sådan lyster som höll i sig i flera månader efter behandlingen. Visst upplevde jag lite stickande och hettande känsla under behandlingen men slutresultat lämnad huden lugn och vitalare än någonsin.

Min andra ansiktsbehandling gjorde jag i förra vecka hos Nuevida Hudvårdssalong. En behandling med probiotisk hudvård och healing. Jag håller på att skriva en artikel om den behandling just nu så den kommer snart upp här på bloggen

Vet ni? Nu har min rädsla försvunnit! Nu vet jag precis vad jag ska välja för behandlingar och bli väl omhändertaget av auktoriserade hudvårdsterapeuther. Jag har satt upp ett mål att i alla fall minst 2 gånger per år ge huden en extra kärlek och omsorg med att ge den ett  professionellt omhändertagande 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.