16 april 2024

Acadermia 2017

 

Acadermia 2017

I år var Skönhetsmässan Acadermia i Viktoria Hallen som är lite mindre än de andra utställningshallarna. Trots det fanns det en hel del att ta del av där.

Une Care of Sweden med sina härliga svenskproducerade ekologiska hudvårdsprodukter.

acadermia 2017

Det har även dykt upp jättegulliga tvättbara ekopads med olika motiv.

acadermia 2017

Puro Bio Cosmetics det naturliga och ekologiska makeupmärket som erbjuder makeup produkter med hög standard och till otroligt bra priser. Mina stora favoriter! Puro bio visade upp nästan hela sitt sortiment.

acadermia 2017

Lite nyheter fanns med också som flytande eyeliner, compact foundation, flytande läppstift och nya färger på ögonskuggor och pennor. Jag passade på att testa alla ögon/kajalpennor, de har så jättefina pigment. Även de ny flytande läppstiften Lip Tint har härliga färger. Men vet ni?! Jag glömde helt bort att klämma och känna på de två nyheterna compact foundation och de två flytande eyeliners! Designed by Freepik from www.flaticon.comJa så kan det gå ibland!

acadermia 2017

Fin julbox har Purobio tagit fram som innehåller en svart mascara, en svart kajal och en duo pensel alla tre i mini/resestorlek. 4 olika ögonskuggor i färgerna dämpad vit, pärlrosa, livlig violett och varm brun. I locket på asken finns en liten spegel samt ett lite schema med tips på hur applicering av skuggorna kan göras.

acadermia 2017

Viridi Eco svensk ekologisk hudvård som bl a har ansiktsoljor, kroppskrämer och kroppsskrubbar.

acadermia 2017

Alla produkter med mjuka fina dofter.

acadermia 2017

Även två produkter för män, en skäggolja och en kroppskräm.

acadermia 2017

Doften på dess ‘herr’ produkter är så fantastiskt mjuk och neutral, inga djupa träiga dofter. Passar perfekt för de som önskar välgörande produkter utan den typiska träiga herr doften när det gäller hudvård.

Föreläsning – 5 steg till ökad lyster

På lördagen föreläste journalisten, grundaren av Naturligt Snygg portalen samt författaren Hannah Sjöström på Acadermias Skönhetsscen.

acadermia

Hannah pratat bl a om att det också är viktiga att boosta huden innefrån med olika oljor och mineraltillskott. Om hur viktigt det är att vi får en bra sömn och om vad vi stoppar i oss även påverkar hudens utseende. Hannah gav lite smakprov på om vad hennes kommande bok kommer att handla om. Hello Glow heter boken och kommer ut nu i vår (2018).

Lapplands stolthet Care of Gerd fanns också på plats.

acadermia 2017

Övriga  utställare var bl a Gröna Gredelina, Mette Picaut, Tant Raffa – Tibetansk Facelift, Bellapierre mineralmakeup, Daisy Beauty Magazine, plus många fler.

Under fredagen och lördagen fanns även dessa två underbara skapelser på plats

acadermia 2017

The Villbergs (fd Duo Raw) med sina konstnärliga fantasifulla kreationer!

“The couture creatures of the alternative world “.

Helt fantastiska!

acadermia 2017

Tack för i år Acadermia!
Ser fram mot Acadermia 2018!

The Queen of Acaderma Catarina Pap de Pestény with The Villbergs.

acadermia

icons 8 Icons by Icons8

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.