16 april 2024

Allt för Hälsan 2017

Allt För Hälsan Mässan 2017

I B-hallen på Stockholmsmässan höll Allt För Hälsan till. Stor hall med blandat av hudvård, böcker, yoga kläder, träning-/sportkläder, kosttillskott, RAW Choklad, teér mm. Allt i hälsans tecken så klart.

Föreläsning – Nyupptäckt ålderfaktor för huden

Irene von Arronet (Annemarie Börlind Norden) föreläste om de skadliga strålarna från blått ljus, det ljus som kommer från bl a mobiler och datorer.

Hur vi på bästa sätt ska kunna skydda huden mot effekterna av strålarna. Det senaste är nu att LUTEIN (karotenoid – antioxidant) i hudvård har visat sig skydda mot att strålarna från det blåa ljuset tränger ner i huden och skyddar huden så den inte åldras i förtid.

Annemarie Börlind kommer ut med en ny hudvårdande produkt innehållande lutein i början av nästa år.

Rosenserien lanserade sina stora nyhet under mässa. Body Butter Shaping – en uppstramande intensivkräm får kroppen.

Rosenserien hade också en föreläsning där Tony Irving pratade om sin väg från botox till ekologisk hudvård samt Eco Beauty Consult Iván Valencia delade med sig om historien hur Body Butter Shaping växte fram.

Maria Åkerberg fanns naturligtvis på plats och visade upp många av sina senaste nyheter.

Face Mask Black med aktivt kol (25/10), Sparkling Moonlight en trio puderpalett med 2 ögonskuggor – Frosty Grey & Midnight Blue samt 1 rouge Blush Candy (25/10), Eye Liner Dark Velvet (25/10), Body & Massage Oil White Chocolate (25/10), Compact Cover Light (20/10) och Lip Care Liquorice (20/11). Även nya nyanser på flytande foundation: Nougat och Mocha (25/9) samt Fair Ivory och Coffee (24/11). En hel del härliga nyheter!

Couleur Caramel naturlig och ekologisk makeup från Frankrike. De flesta av deras produkter kommer i förpackning av oblekt kartong.

Finns även ett lyxigare refillsystem som heter Signature för puder/rouge/ögonskuggor, läppstift/kajal/concealer stick och mascara.

Där man köper Signature dosorna för sig och sedan fyller på och byter ut med de anpassade refill produkterna. De förpackningarna är svarta och är handgjorda med inlagda rhinestones. Lyxiga förpackningar med en viss tyngd.

Swedish Health Awards – prisudelning  till de bästa hälsoprodukterna 2017. Priserna delades ut på Kureras scen under fredagen. 20 olika kategorier. Vill ni läsa mer om vilka som vann gå in på swedishhealthawards.se.

Årets Ansiktsprodukt 2017

Marina Miracles Herbal Facial Oil

Priset togs emot av Tree of Brands som är distributörer av märket här i Sverige.

STORT Grattis till Marina Miracles!

Årets Kroppsprodukt 2017

Rosenseriens Deodorant roll-on

Grattis Rosenserien!

Cosmetic Treasures var där med den probiotiska deodoranten Lavilin samt en nyhet SPLAT

naturlig munvård från Lettland. Flertalet olika produkter, alla flourfria.

Det fanns naturligtvis en massa andra utställare, en del hann jag inte ens med att kolla in. Men bland de som jag besökte om en ganska snabbt var Biofood, Örtagubben, Hälsokraft, Kurera, Holistic, Life, Bodystore, Monkids, Hälsa samt Hälsa och Fitness.

Tack för i år Allt För Hälsan.

Vi ses nästa år igen!

Icons by Icons8.com/

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.