14 april 2024

Mässhelgen 10-12 nov

mässhelgen 10 - 12 nov

 

Mässhelgen 10 – 12 nov

I år besökte jag Allt för Hälsan Mässan och Acadermia som gick parallellt med varandra.
Både fredag och lördag var jag där och pendlade mellan de båda mässorna som en liten ekorre.

Fredag
Lördag

Fredagen började med att jag mötte upp finaste bloggkollegan Mona – La vie est belle  Beauty redan vid Älvjö station. Fantastiska Emmi – emmisnicker.com var redan på plats så hon var det första igenkännande ansiktet som vi möttes av på mässan. Samt fina May som driver bloggen Essentuals In Life 

Mona och jag slog följe under hela dagen 💚  Så underbart att få umgås och nörda med en blogg kompis som man inte träffar tillräckligt ofta.

Lördagen inleddes också mycket bra med att jag på väg ut ur hissen till presscenter ’sprang’  på härligaste Annika – Dare to be you och hennes väninna. Lite senare mötte jag upp både min dotter och hennes kollega samt min fina vän Susanne. Tillsammans gjorde vi sedan båda mässorna. Eller ja, min väninna och jag gick tillsammans och ungdomarna gick för sig.

Å så sprang jag på Energiknippet Edit Künstlicher – EditK (även tid Living Green) 💗

Lördagen besök avslutades precis som den började men ett härligt möte med Annika och hennes vännina.

Acadermia – Allt För Hälsan – fredag – lördag

Jag har haft stor överläggning med mig själv om hur jag ska lägga upp min ‘rapport’ från dessa dagar. 💡  Antingen uppdelat på fredag och lördag eller var mässa för sig. Jag har nu kommit fram till ett beslut =) Det blir var mässa för sig. Därav det här inledande inlägget om uppdelningen.

Först ut blir inlägg om mitt besök på Acadermia och det omfattar då båda dagarna. Efter det kommer inlägg om besöket Hälsa För Alla.

Inläggen kommer att dyka upp på bloggen under veckan så håll ett öga på bloggen eller/och instagram!

freepik www.flaticon.com Jeanette

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.