14 april 2024

Lovecoil Revitalizing Serum in Oil

Lovecoil Revitalizing Serum in Oil
Lovecoil Revitalizing Serum in Oil

Lovecoil (EcoLaboriatorie) är ett naturligt skönhetsmärke från Ryssland. Produkterna är baserade på naturliga oljor och växtextrakt. De ekologiska råvarorna är cerfierade enligt EcoCert, BDIH och Cosmebio.

Serum in Oil

Jag har testat Revitalizing Serum in Oil, som ska hjälpa huden att bli fastare, mer elastisk samt att ge lyster med sina mjukgörande och återfuktande ingredienser. Det här serumet innehåller bl a jojobaolja, extrakt av gröna kaffebönor, fänkålsolja, buritiolja och ylang ylang olja. Serumet ska inte innehålla parfym, doften kommer från de kallpressade oljorna.

Lovecoil Revitalizing Serum in Oil

Serum in Oil kommer i en brun glasflaska med pippett. Innehållet är två fas (olja och vatten), flaska ska därför skakas innan användning så det blandas ordentligt. Jag har använt detta serum in oil till natten. Doserat några droppar åt gången på handen och sedan applicerat med fingrarna i ansiktet, på halsen och dekolletaget. Konsistensen är lite fyllig men inte speciellt oljigt. Serum in Oil går snabbt in i huden och ger en mjuk känsla, dock kan jag uppleva att det pirrar lite en stund efter jag smörjt in serumet. Jag applicerar denna produkt under min vanliga ansiktskräm.

På morgonen märker jag av en del torra områden i ansiktet, där det ofta återkommer torra eksem fläckar. Övriga områden samt på halsen och decolletaget verkar serumet fungera bättre. Efter en tids användande tycker jag att huden blivit lite fastare.

Jag tror att just det här serumet Revitalizing Serum in Oil passar lite bättre på en hud som inte har dessa mer eller mindre “kroniska” eksem torra partier som är återkommande som tyvärr min hud har. Doften är mild. Lite blommig med svaga insjag av örter. Förutom de torra partierna (vilka går att undvika att applicera på) har jag inte upplevt några andra påtagliga irritationer.

Lovecoil Revitalizing Serum in Oil

designed by Freepik from www.flaticon.comca 189 kr  designed by Freepik from www.flaticon.com50 ml designed by Freepik from www.flaticon.com Cosmetic Treasure Hornsgatans hälsokost 

Ingrediens/INCI:
Oil mix: Organic Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Mauritia Flexuosa Fruit (Buriti) Oil, Perfum, Cananga (Ylang Ylang) essential Oil, Foeniculum vulgare (Fennel) essential Oil, Tocopheryl Acetate (Vitamin E).
Serum: Aqua, Organic Coffea (Green Coffee) Extract, Glycerin, Vegetable Propanediol, Palmitoyl Tripeptide-1 (and) Palmitoil Tetrapeptide-7, D-Pantenol, Allantoin, Acrylates/С10-30 Alkyl Acrylate, Hyaluronic Acid, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

Jeanette

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.