1 mars 2024

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2.

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2 inleddes med att Annica och jag mötte upp vid Östermalmstorg kl 07.34 och sällskapade sedan till Strandvägen 7 A för den stora skönhetsdagen! Vi var bland de första, det fylldes snabbt på med härliga skönhetsfolk. Sofie och jag slog följe under dagen.

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

kl 8.00 – 9.00 serverades frukost i entré planet. Kl 9.00 öppnade expot på våning tre. Sofie och jag tog det lite lungt och väntade tills kön minskat innan vi tog hissen upp.

Smart ordnat med separata rum att hänga ytterkläderna samt ett rum för alla rullväskor. Jo för se, under ett Daisy Beauty Expo underlättar det om gästerna valt att ta med sig rullväskor, gärna modell större. Need I say more 😉

Lunch Buffé serverades kl 11.30 – 13.30. Jag åt en mycket god kycklinggryta. Tog inga bilder.

Expot – Skönhetsdagen

Kerstin Florian som är ett salongsmärke med hudvård har nu även satsat på makeup.

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

Snow Crystal ett svenskt makeup märke som satsar på makeup för kvinnor över 40. Deras makeup är i matta toner och säljs som refillsystem. Fina tunga dosor som kan fyllas med rouge, ögonskuggor, bronzer och foundation enligt eget önskemål.

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

Annemarie Börlind lanserar en innovativ nyhet. 3 in 1 Oil som skyddar huden mot det skadliga blå ljuset från bl a datorer och mobiltelefoner.

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

GlossGods Cosmetics visade upp sitt sortiment av makeup och hudvård. Förhandstitt även på deras Gal on the Moon highlight serie som lanseras i mars.

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

Revlons hörna med fina färger.

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

Palina visade sin makeup och hudvård.

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

Elemis Superfood serie. Oljan superfood har fått ett uppdaterat utseende.

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2
Bareminerals monter gick i rosa.

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

Nyheter bl a coverstick (supersoft), rouge, läppglans samt hudvård.

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

L’Oreals rum var fantastiskt utsmyckat och uppbyggt.

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

Som att promenera på en gata i Paris. L’Oreal har kommit med en hel del makeup, hudvård och hårvårds nyheter.

Botanical Lavendel en hårvårdsserie som innehåller 98% naturliga ingredienser.

Parfymrummet! Ett rum med olika parfymer fint poserande på små podium. Jag började att dofta på några men fick sedan tacka nej till de övriga. Lite för mycket dofter på en och samma gång. Parfymmärken som fanns på plats var bl a Chloé, Calvin Klein, DKNY, Philosophy, Coach, Micheal Kors, Carolina Herrera. Så många vackra flaskor! Kolla bara dessa två från Carolina Herrera!

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

Camilla of Sweden fanns på plats med sin nagelolja och myrraolja.

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

Real Techniques visade upp sin nya kollektion “Brush Crush”

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

som består av rosa/lila glittrande borstar.Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

I samma rum fanns även IDUN och Wet ‘n’ Wild med nyheter (som jag missade att kolla närmare på).

Grevinnans Rum – handgjord naturlig lyx från Grännas – bestod av ljuvligt doftande handgjorda tvålar. Finns även övrig kroppvård i sortiment.

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

Rosenserien hade dukat upp med sina produkter. Naturligtvis den senaste Body Butter Shaping i blickfånget.

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

TIGI Cosmetics var nog expot mest överraskande moment.

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

TIGI får mig att tänka på hårvård men nu har de även lanserat makeup med en hel del roliga produkter.

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

Diamantformat läppstift

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

Depend hade satsat på Studio 54 Tema med massor av glitter! Där fixades ögonbryn, fransar, och ansiktsglitter men även naglar. Jag passade på att få min naglar fixade med Depend 7 Day nagellack  i färgen New Beginning # 7149.

Daisy Beauty Expo 2018 Dag 2

Andra montrar jag besökte men inte tog några bilder på var bland andra Acasia – som lanserar en ny ansiktsmask – Start me up sheet mask. som innehåller retinol, aktivt kol, vitamin B & E. Abloom – som berättade lite om hur de ser på hudvård och hudtyper. Björk and Berries där gick det att dofta på deras parfymer och även känna på produkter.

Bulldog ansiktsvård för män, kul att se lite produkter inriktade för män också, har lanserat två nyheter Age Defence Moisturiser och Age Defence Eye Roll-On. St Tropez (Brun utan sol) och Charles Worthington (hårvård) fanns i samma hörna.

Vita Liberata (brun utan sol) och KISS New York Cosmetics fanns också där med en massa makeup. Hos ghd fixade Alexander (från ghd) Sofies långa fina hår. En monter som jag missade att komma tillbaka till, då det var mycket folk, var Noxidoxi som skapat antipollution inriktad hudvård, några produkter där som lät intressanta.

Ett rum som både Sofie och jag helt missade var Dermologica!!! Ole Henrikson missade jag tydligen ocskå också. Det är nog mer fantastiskt att jag hann med så många utan att känna stress! 52 olika utställare är en hel del!

Jag har haft äran att vara inbjuden till Daisy Beauty Expo sedan den allra första 2015. Jag har också varit med på alla 4! Efter varje expo och inför planering inför näst kommande brukar Kicki säga: “Nästa år blir det ännu bättre”. Det skrämmande faktum är att det faktiskt har blivit så! I år dessutom byte av lokal för själva skönhetsexpot. Det var ett suveränt val! Så mycket mer väl planerat för att för oss inbjudna att besöka utställarna i en bra ordning utan att behöva irra runt!

Daisy Beauty Expo är absolut det bästa att inleda ett nytt skönhets år med! Ser fram med stor längtan till nästa års Daisy Beauty och hoppas på att jag, liksom tidigare år, kommer att finnas med bland de inbjudna.

Tack Kicki – Tack Sam – Tack hela Team Daisy Beauty –

Tack alla utställare

Tack alla härliga bloggare, influensers,
youtubare, journalister och sköhetsredaktörer

Jeanette

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.