14 april 2024

My Havtorn Ansiktsolja

My Havtorn Face Oil

My Havtorn of Sweden

Ett svensk varumärke med ekologiska hudvårdsprodukter. I sina produkter används havtornsolja från både havtornskärnor och fruktkött. Havtorn är rik på bl a C- och E-vitamin, pro A-vitamin, proteiner och fettsyror även mindre mängder av B- och K-vitamin. Antioxidant och rikliga mängder omega-3,-6,-7 och -9 fettsyror. Havtorn sägs vara mycket bra för torra slemhinnor och kan även intas invärtes genom kapslar eller elixir.

My Havtorn Ansiktsolja

My Havtorn Ansiktsolja innehåller förutom havtornsolja även arganolja, avokadoolja, tistelolja samt rosmarin. En olja som ska vara återfuktande, återfettande och en vitamin boost för huden. Passar normal till känslig hud. Face Oil kommer i en glasflaska med pipett. Ansiktsoljan har en fyllig konsistens och drar lite åt det fetare hållet. Den är dryg så en – två droppar är tillräckligt vid applicering. Oljan är mjuk och len att smörja in på huden och ger huden ett fint lyster. Eftersom som oljan har den naturliga och intensiva (kraftfulla) färgen från havtorn kan den färga av sig på ljusa plagg, handdukar och kuddar. Se gärna till att den får gå in ordentligt i huden så minskar risken att den färgar av sig.

Jag har använt den här ansiktsoljan morgon och kväll. Jag applicerar en droppe innan ansiktskrämen. Eventuellt lite ovanpå ansiktskrämen eller foundation för ett extra glow eller om det är extra kyligt ute. För min torra hud passar den här oljan perfekt. Den ger min hud både fukt och fett utan att kännas överdrivet fet på huden. Doften på olja är diskret, en aning inslag av fiskolja, som avtar mycket fort.

My Havtorn Face Oil

.

My Havtorn Ansiktsolja

Ingredienser/INCI

Hippophae Rhamnoides Oil (Havtornkärnolja och Havtornfruktolja),
Argana Spinosa Kernel Oil (Arganolja), Persea Gratissima Oil (Avokadoolja),
Rosmarinus Officinalis (Rosmarinantioxidant).
Från ekologiska och naturliga råvaror.

 Pris:  ca 220 kr resp ca 395 kr

Volym/mängd: 10 ml resp 30 ml

Köpställe: myhavtorn webshop


pressprov

Jeanette

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.