1 mars 2024

Aqua Oleum Neroli Water

aqua oleum neroli water

Aqua Oleum Neroli Water

Neroli blomvatten kommer från det brittiskt märket aqua-oleum Julia Lawless som bygger på aromaterapi och eteriska oljor. Ett ansiktsvatten som kan användas på hela kroppen för att fräscha upp och sprida den lugnande doften av neroli. Det här märket hittade jag hos Happy Food Store den finska hälsokedjan som har öppnat butik på Sveavägen i Stockholm.

Toner med extrakt från neroli blomma

Alla gillar inte doften av neroli eller apelsin extrakt. Jag tillhör dem som älskar den doften. Den är lugnande och rogivande. Ansiktsvattnet är jätteskönt att spraya över ansiktet och hela kroppen eller på en bomullstuss och dutta över ansiktet. Även att spraya lite ovanför sängen innan läggdags.

Det är mycket doft på den här tonern. Inget som är irriterande (och jag är rätt så känslig). Ansiktsvattnet kommer i blå glasflaska med droppinsats. Det medföljer även en spraypump, vilket är smart =)

Neroli Water aqua-oleum Julia Lawless – 100 ml ca pris 93 kr 

Ingredients/INCI: Neroli Bigaradia, spring water.
Soil association – Vegan Society

designed by Freepik from www.flaticon.comJeanette


inlägget innehåller ej affiliate-länkar ~ mina åsikter är helt oberoende av tredje part

Share some blog love

En tanke på “Aqua Oleum Neroli Water

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.