1 mars 2024

Love System Skin & Space Mist

love system skin & space mist

Love System Skin & Space Mist

Baserat på naturliga blomessenser kommer de här hud & rums misterna från det Australienska holistiska märket Australian Bush Flower Essences  (ABFE). Jag har skrivit lite om märket tidigare . Love System bygger på att skapa balans och harmoni mellan kropp och själ. Skin & Space Mist kan användas som ansiktsspray, efter rakning, kroppspray och rumsspray. Misterna bidrar med återfuktning av huden, uppfriskande och som rumsspray för att ge skapa och ge våra sinnen balans och harmoni. De finns olika varianter av dessa mister och de kommer i brun glasflaska med spray. Jag har testat Travel och Sensuality.

Love System Travel Mist

Lugnande och klargörande för sinnet. Doften är örtig med inslag av frankincense, geranium, lavendel och citrus. Kan användas som en uppfriskande kropps/ansiktsspray. Passar perfekt att “rensa” upp luften i ett rum. Jag har använt Travel mest till att spraya runt om mig inte direkt på mig.

AFBE Love System Travel Mist 50 ml ca pris 175 kr

Ingredients/INCI: Organic Aloe barbadensis leaf juice, Organic alcohol, Organic glycerin, Aqua, Polyglyceryl-10 Laurate*, Glycerin*, Boswellia carterii (Frankincense) oil, Lavandula angustifolia (Lavender) oil, Pelargonium graveolens (Geranium) flower oil, Citrus aurantium dulcis (Orange) oil, Banksia robur essence, Callistemon linearis essence, Epacris longiflora essence, Patersonia longifolia essence, Crowea saligna essence, Thysanotus tuberosus essence, Eucalyptus macrocarpa essence, Ptilotus atripicifolius essence, Carica papaya essence, Nelumbo nucifera essence, Casuarina glauca essence, Eucalyptus caesia essence, Drosera spathulata essence, Ptilotus exaltatus essence, Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract, Calendula officinalis flower extract, Organic Arnica montana flower extract, Echinacea purpurea root extract, sodium anisate*, sodium levulinate*, potassium sorbate, citric acid*, citronellol, geraniol, limonene, linalool. *botaniskt ursprung från eteriska oljor.

Love System Sensuality Mist

Emotionell och sensuell doft med bl a ylang ylang och gardenia. Sötma med fortfarande lite örtig. Jag upplever doften av ylang ylang som en söt och sensuell doft. Lite romantisk och drömmande. Exotisk. Den här misten har jag också mestadels sprayat runt om med, men även direkt på kroppen som en kroppsmist samt i ansikte, Några sprayningar i sovrummet innan läggdags inte alls fel 😉

ABFE Love System Sensuality Mist 50 ml ca pris 175 kr 

Ingredients/INCI: Organic Aloe barbadensis leaf juice, Organic alcohol, Organic glycerin, Aqua, Polyglyceryl-10 Laurate*, Glycerin*, Cananga odorata (Ylang ylang) flower oil, Santalum spicata (Sandalwood) wood oil, Rosa damascena (Rose) flower oil, , Planchonia careya essence, Gardenia megasperma essence, Actinotus helianthi essence, Actinotus minor essence, Eucalyptus macrocarpa essence, Wisteria sinensis essence, Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract Calendula officinalis flower extract, Organic Arnica montana flower extract, Echinacea purpurea root extract, sodium anisate*, sodium levulinate*, potassium sorbate, citric acid*, benzyl alcohol^ benzyl benzoate^, benzyl salicylate^, eugenol^, farnesol^, geraniol^, isoeugenol^, linalool^.

Australian Bush Flower Essences Love System finns bl a hos Bodystore, Paradiset, Yogayama och Althea Hudvård.

designed by Freepik from www.flaticon.comJeanette


inlägget innehåller pressprov ~ innehåller ej affiliate-länkar ~ mina åsikter är helt oberoende av tredje part

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.