19 april 2024

Shelfie i badrummet just nu

shelfie i badrummet just nu

Shelfie i badrummet just nu

Jag la upp den här bilden på Instagram för jag tycker det är så kul att se vad andra har i sina badrumskåp och delar gärna med mig om hur det ser ut i mitt. Vet att jag inte är ensam om att vara nyfiken på vad andra har i sitt badrumskåp.

Jag fick en fråga från erikssoon98: ”Vad är alla bra för? Använder du alla dagligen eller olika?”

Så jag tänkte det är lika bra att svara i ett blogginlägg, då det är mer utrymme att skriva här =)

SHELFIE

1 Rengöring ansikte. Neroli ansiktsmist från Aqua Oleum – Makeup Remover Milk Marilou Bio – Gentle Wash Serum Australian Bush Flower Love System – Eye Makeup Remover Maria Åkerberg. Används daligen

2 Smink och tillbehör Allt används inte alltid dagligen. Oftast bara lite foundation eller puder.

3 Oljor och dagkräm. AnneMarie Börlinds 3-in-1 Anti Blue Light, Loelle Avocado olja och Loelle Argan olja. Anti Blue Light oljan använder jag inte dagligen. Anti-Bluelight säger ju liten om vad den här oljan ska skydda huden mot 😉 Avocado oljan används dagligen. Oftast lite under ansiktskräm på morgonen och till natten lite rikligare.  Från den dagen Loelle lanserade sin Avocado olja har den blivit ett ständig följeslagare. Den ger huden ( min hud) allt vad den behöver, näring, fukt, fett,. Äskar att den kan användas  runt ögonen också. Arganoljan brukar jag varva med avocadooljan på morgonen. Även använda som pre-cleansing.  Argan olja är också en sådan där multiolja. Passar perfekt vid eksembenägen hud. Face Cream Sensitive från Maria Åkerberg används dagligen.  Face Cream Sensitive är den bästa ansiktskrämen jag testat. Utan doft och utan eteriskaoljor passar den min reaktiva och hyperkänsliga allergi hud.Solkräm från Eco Cosmetics Neutral oparf spf 30 används dagligen om det är soligt

4 Special vård. Apoliva  Intensive Balm är en riktigt fet salva som kan användas som barriär om man vill skydda vid utslag och sår. Torra  områden som behöver mjukas upp, nagelband och läppar funkar den också bra till.Andvänds dagligen när behov finns.  Medicinsk Manuka Honung är en sårsalva som är gjord på Manuka Honung. Den är läkande och har antibaktriella egenskaper. Många menar att Manuka Honung kan fungera som ett naturligt antibiotikum. Den används dagligen när behov finns.

5 Ansiktsmask, skrubb och Skin Agent. Ansiktsskrubb/mask  använder jag max 1 gång/ vecka. Oftast blir det 2 ggr/mån. Skin Agent är suverän för att förebygga allmänna skavsår och lårskav. Används vid behov.

designed by Freepik from www.flaticon.comJeanette


# inlägget innehåller ej affiliate-länkar ~ mina åsikter är helt oberoende av tredje part #

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.