25 april 2024

Compact Cover recension

 compact cover recension

Compact Cover

Compact Cover från Maria Åkerberg är ett pressat mineralbaserat korrigeringspuder som ska jämna ut hudtonen och har ett heltäckande resultat med en matt finish. Compact Cover har en krämpuder konsistens när den appliceras på huden.

4 nyanser

Light – mycket ljus , Cream – neutral ljus, Beige – neutral ljus/mellan och Gold som passar en mörkare hudton. I spegeldosan medföljer även en rund makeupsvamp. Det går också bra att använda en puderborste. Med makeupsvampen blir det en snabbare täckningsgrad. Vill man applicera tunnare lager av pudret så är en borste kanske att föredra. Pudret kan appliceras i hela ansiktet som en foundation eller punktvis. Fungerar också att pudra på ovanpå foundation.

Cream och Beige.

Jag har nyanserna Cream och Beige. Egentligen passar nog en blandning av de här två min hudton bäst men fungerar även var för sig.

compact cover recension

Cream är ljus och neutral (varken gul eller rosa). Den tycker jag passar mig bäst om jag punktvis vill korrigera med att ljusa upp. Beige är enligt mig en neutral medium nyans. En sådan nyans som passar de flesta. Beige kan jag använda som en foundation över hela ansiktet men applicerar den mest punktvis. Speciellt i perioder då man har behov att snyta sig ofta, då försvinner ju puder och foundation bort och kvar blir en rodnad runt näsvingarna. Jag brukar även ibland applicera ett tunt skikt ovanpå foundation för att få ytterligare täckning.

Compact Cover sägs passa alla men jag tycker nog att Compact Power mer passar en normal till bland- och fetare hudtyp än en torr.

Maria Åkerberg Compact Cover ca pris 299 kr

Innehåll/INCI: Mica, Lauroyl Lysine, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, C10-18 Triglyceride, Zinc Stearate, Capryloyl Glycine, Undecylenoyl Glycine. +/- Cl 77891 (Titanium Dioxide), Cl 77491 (Iron Oxide), Cl 77492 (Iron Oxide), Cl 77499 (Iron Oxide).

Icons by Icons8.comJeanette


inlägget innehåller pressprov ~ innehåller ej affiliate-länkar ~ mina åsikter är helt oberoende av tredje part

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.