16 april 2024

StockholmBeautyWeek 2018 Dag 1

Stockholm Beauty Week 2018 Dag 1

StockholmBeautyWeek 2018 Dag 1

Pressfrukost kl 9.oo Smoothies från Naked Juice Bar – Very Berry smoothie eller Tropical Sunrise crusher och Get RAW. Jag valde en Very Berry Smoothie =)

StockholmBeautyWeek 2018 Dag 1

Maria Forssén presenterade utställarna och de flesta av dem fick möjligheten att själva berätta lite om sig själva och sina produkter. Pressfrukosten med presentation på gick i 2 timmar. När den var över fick alla som deltagit en pressbags biljett för att hämta ut direkt eller vid ett senare tillfälle. 120 biljetter = 120 pressbags. Redan efter 1 timme var alla pressbagsen helt plötsligt slut. De var många av oss som blev utan. C’est la Vie!

Program event dag 1

Föranmälan krävdes till programlistade eventen och de jag var föranmäld till förutom pressfrukosten var:

  • Tata’s Beauty Class
  • Lanseringslunch med Tree of Brands
  • Lansering Midnattsol
  • Maria Åkerberg Åretsföretagar

Tata’s Beauty Class

Stockholm Beauty Week 2018 Dag 1

Det lyxiga amerikanska ekologiska märket Tata Harper Skincare dukade upp för en liten mini SPA Ritual.

Stockholm Beauty Week 2018 Dag 1

Jag hade sällskap av Sara och May vid bordet. Jag valde att applicera på mina händer.  Mini SPA Ritualen Instant Glow gjordes i 4 steg och produkterna som användes var:

  • Nourishing Oil Cleanser (makeup remover/wash)
  • Regenerating Cleanser (exfoliate)
  • Resurfacing Mask (instant Glow)
  • Iluminating Moistureizer (with Diamant Radiance)

En ljuvlig mini spa behandling där mina händer fick en Instant Glow.

Lanseringslunch Tree of Brands

Tree of Brands är en agentur som distribuerar naturlig och ekologiska produkter. Drivs av Emma Bergqvist och Tove Svanlind. Eventet var överfullt! Lyckades inte hitta någonstans att sitta och där vi (jag och Annica) stod var ingen bra vy för fotografering. Därav inga bilder 🙁
Jag hade planerat att gå tillbaka och ta bilder när det lugnat ner sig men då hade Tree of Brands redan packat ihop. För att nämna några av deras märken: Marian Miracle, Bioregena Sun Care, Nvey Eco, Lip Intimate Care, Chia Hair Care, YAG och Viridi Eco.

Stockholm Beauty Week 2018 Dag 1

Viridi Eco lanserade sin nya doft ‘Cherry Blossom’ körsbärsblom. Finns som body scrub, body butter, hand lotion och hand wash. Doften är sagolik ~mjuk, exotisk sötma … drömlik lite pudrig och helt underbar! ~

Lansering Midnattsol

Stockholm Beauty Week 2018 Dag 1

Midnattsol Sweden hudvård efter svenskt koncept. “Midnattsol – nordisk känsla – asiatisk touch” Grundaren är svensk och har bott i Kina under många år. Hudvården tillverkas i Korea och distribueras via Hong Kong. (Märket är inte naturligt eller ekologiskt)

Lite nyheter jag hann med under dag 1

Stockholm Beauty Week 2018 Dag 1

Tan Organic  – Brun Utan Sol (doftfri) produkter kommer från Irland och är skapade av Noelle O’Connor. Ekologiskt certifierad av EcoCert Cosmos, PETA,

Stockholm Beauty Week 2018 Dag 1

Lill Organic – Nytt svenskt ekologisk märke grundat av Anne-Lill Liljegren. Face and Body Creme, en fuktgivande kräm för både ansikte och kropp som innehåller bl a hallonfröolja, vitamin E, sheasmör, valnötsextrakt och karoten. Den har en frisk citrusdoft som jag tycker påminner om citronfromage =)

Stockholm Beauty Week 2018 Dag 1

Miild Makeup – Ett dansk makeup märke grundat av de två mua Tanja och Tine. Miild Makeup är det 1:a svanenmärkta (Nordic Eco Label) makeup märke, är också allergi certifierade och Ecocert Cosmos certifierade som organic cosmetics. Miild Makeup finns som mineralpuder, mineral bronzer, kräm concealer, mineral highlight, mineral rouge och mineral ögonskugga/bryn kit samt makeuppenslar.

Stockholm Beauty Week 2018 Dag 1

Nyheter som kommer snart är mascara, två olika varianter, och en flytande foundation

Concinnity Cosmetics mineralmakeup – ren mineralmakeup som är vegan, glutenfri och halal.

Stockholm Beauty Week 2018 Dag 1

Stort urval av färger och nyanser.

Stockholm Beauty Week 2018 Dag 1

Makeupen tillverkas i UK och märket Concinnity Cosmetics ägs av Svensk Ögondesign AB.

Svängde även förbi hos bl a

Couleur Caramel, Anne-Marie Börlind, Maria Åkerberg, Naturelle Shop med Tata Harper och Juice Beauty, Unecare, Miraz Organic Sweden med Zuii Organic och Unique Parfymer, Mette Picaut, Inika, Scandinavian Beauty Distribution med Yarok och Schmidt’s deo, Rosenserien, Care of Gerd mfl

Avslutade Dag 1 med det sista föranmälda eventet

Maria Åkerberg Årets Företagare. Satt långt bak så inget bra fotoläge men fick vid ett senare tillfälle (under dag 2) möjlighet till att få Maria Åkerberg med två frontfigurer i sitt Dream Team på bild.

Stockholm Beauty Week 2018 Dag 1

Icons by Icons8.comJeanette

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.