1 mars 2024

Bloggens nya namn

bloggens nya namn

Bloggens nya namn

Som jag skrev i inlägget ”Bloggens framtid” så är det hög tid för ett mer passande namn enligt mitt eget önskemål. ”Green Beauty Choices” eller ”Gröna Skönhets Val”. Innebörden exakt densamma och även om det fungerar med å.ä och ö i .se domäner nuförtiden, så föll mitt val på den engelska varianten.

Smygändrat redan

Som säkert många av er redan här upptäckt har jag smygstarta med att ändra namnet på mina sociala media kanaler tidigare och även på bloggens banner.

Jag har även köpt en .se domän med det nya namnet. Vad jag dock inte kommer att göra är att flytta över webbhotellet till den nya domänen. Det blir istället att det ny domännamnet www.greenbeautychoices.se kommer att peka till www.gogreenmakeup.se och gogreenmakeup.se domänet kommer fortsätta att rulla på som tidigare.

Varför ingen flytt av webbhotellet?

Jag gjorde en sådan flytt vid ”byte från .net.till .se” 2016. Det är definitivt inte så lätt som det kan verka. Att flytta ett webbhotell från ett domän till ett annat omfattar mycket tekniska åtgärder. Visst klarade jag det riktigt bra och där jag missat att få en del av det tekniska fick jag fantastisk hjälp av webbsupporten. Men i dagens läge känner jag mig inte redo att anta en sådan utmaning igen ;).

Dessutom kommer det med största sannolikhet att dyka upp nya utmaningar under hösten.  =)

Spread the love of green beauty choices  ♥ Jeanette

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.