16 april 2024

Grattis bloggen!

grattis bloggen

Stort grattis bloggen lilla

♥ I dag fyller du 9 år! ♥

För 9 år sedan

När jag började blogga 2009 var det relativt nytt och ganska få som bloggade om grönare alternativ inom hudvård och makeup i alla fall här i Sverige. Det fanns inte heller så väldigt många olika märken att välja bland på den svenska marknaden.

Nu 2018

Nu är det en helt annan sak på alla plan. Massor av gröna val finns att tillgå och en hel del svenska märken med det mottot har också utvecklats. Hälsobloggar och livsstilsbloggar med hälsoinriktning har verkligen ökat. Bloggvärlden har utvecklats en hel del under de 9 år jag har hållit på. Kanske inte så  många bloggar med renodlad inriktning på bara grönare skönhetsval men istället riktar även hälsobloggar- och livsstilsbloggar  in sig på den kategorin. Även vice versa, en del som bloggade enbart om skönhet har börja med att även inkludera hälsa och livsstil. Influensers har vuxit fram genom bl a social medier som Instagram och Youtube. Det ser klart helt annorlunda ut på bloggmarknaden idag än för 9 år sedan 😉

Visst är även jag lite aktiv i en del social medier också som instagram, facebook och twitter. Även försökt mig på att göra videoklipp på youtube. Men inte på något sätt  kan jag mäta mig med de stora influensers som figurerar idag. Det har aldrig varit och kommer inte heller att bli något av mina framtida mål.

Varför blogga om hudvård och makeup?

  • Jag har alltid varit intresserad av hudvård.
  • Analysera och få kunskap om olika ingredienser och deras verkan. Söka fullständig fakta om vad som produktens innehåll består av.
  • Det är kul att skriva och skapa texter med information och tips. Dela med av mina egna produktupplevelser.
  • Bloggen fungerar även som ett arkiv där jag kan gå tillbaka och söka efter fakta eller produkter.

Fortsätta blogga om grönare skönhetsval?

Ja absolut! Jag har fortfarande ett stort intresse för de grönare valen och tycker fortfarande att det är kul med hudvård och makeup.

  • utan krav på att prestera ett visst antal inlägg eller recensera enligt någon tredje parts önskemål
  • ingen tidspress, inga deadlines, förutom de krav jag ställer på mig själv och mina texter
  • mina åsikter
  • mina val

Jag bloggar om det jag tycker är intressant, produkter jag själv väljer för min egen nyfikenhet. Tips och nyheter som tilltalar mig. Bloggen är ju ingen inkomstkälla för mig utan drivs av rent intresse.

Spread the love of green beauty choices  ♥ Jeanette

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.