29 mars 2024

Sojabaserad nagellacksborttagning

soyabaserad nagellacksborttagare

Sojabaserad nagellacksborttagning

Kommer inte ihåg i vilket sammanhang jag fått denna. Dessvärre hittar jag inte heller vilket företag som står bakom produkter. Men den finns att köpa hos Åhlens.se och även Åhlens City Stockholm och Göteborg om uppgifterna stämmer.

Remove it Soy Bean Based nail polish remover French Lavendel

Jag har väldigt svårt för de flesta nagellacksborttagare pga att de oftast har en sådan stark doft att det irriterar mina luftvägar. Den här har passat mig doftmässigt rätt så hyfsat. Den doftar lavendel men inte för intensivt. Inga starka alkohol/aceton liknande dofter. Otroligt effektiv på att ta bort nagellack och även glitter nagellack. Mjuk vid applicering och lämnar en oljig mjuk hinna efter. Naturligtvis tvättas händerna efter för att få bort överflöd men den ger ingen uttorkande känsla.

Det är första gången jag testar en sojabaserad nagellacksborttagare och jag utgick från att eftersom den var baserad på sojabönor så skulle resten av innehållet även följa samma lite mer naturliga väg. 

Innehållet inte helt naturligt

Fullständigt innehåll listar jag i slutet av inlägget men kan ju nämna lite om det i alla fall. Innehåller sojaolja, Vitamin A, C och E samt lavendel olja.  Innehåller också PEG – Dimethicone vilket är en syntetiskt ingrediens som jag gärna undviker. Varför de har med det är väl för att det ska ge en mjukare känsla men det ger ingen direkt näring. Cruelty Free. Ej lämplig för sojaallergiker.

Om man inte har något emot det så är den produkten väldigt effektiv, doftmässigt mild och dryg.

remove it Soy Bean Based nail polish remover French Lavendel 118 ml ca pris 169 kr

Innehåll/INCI:

soyabaserad nagellacksborttagare

 

Spread The Love Of Green Beauty Choices   Jeanette


presssprov
Inlägget innehåller inte annonslänkar


Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.