25 maj 2024

Arkmask med cruelty free snigelextrakt

Arkmask med cruelty free snigelextrakt
ARKMASK MED CRUELTY FREE SNIGELEXTRAKT

Förra söndagen testade jag för första gången en arkmask. Även första gången jag provade på snigelextrakt.Premiär för dem båda samt även premiär för att testa den nya ekologiska märket Bio Earth från Italien.  Snigelextrakt är ju en väldigt populär ingrediens men oftast är själva processen plågsam för de små sniglarna. Bio Earth använder en cruelty free extraktion.  Snigelslem/extrakt sägs bl a ha anti-oxidant, anti-inflammatoriska, återfuktande egenskaper

REGENERATING FACE MASK

Ansiktsmask för trött och torr hud. Ska vara uppstramande och ge fin lyster. Innehåller bl a snigelslem, rosenvatten och aloe vera, Masken appliceras på väl rengjord hud. Verkningstid 15 – 20 min.  Efter avlägsnandes av masken smörjer man in det överflöd som finns kvar.

HUR FUNKADE DEN HÄR MASKEN PÅ MIG?

Det var inte så svårt att få masken på plats och den gled inte av under verkningstiden. Arket var tunt och inte obehagligt att att ha mot huden, även om jag till en början kände mig lite lätt klaustrofobisk 😉 Doften var mycket behaglig.  Jag lät den sitta kvar i 20 minuter.

Arkmask med cruelty free snigelextrakt

Masken kändes svalkande och mycket återfuktande under verkningstiden. Stramade inte förutom att själva arket kändes lite lätt.  Tog bort masken efter 20 minuter och smörjde in det resterande som fanns kvar på huden av extraktet.  Jätteskön svalkande känsla som omfamnade huden samt fukt i mängder! Jag behövde inte smörja in med något annat efter.  Morgonen efter var huden fortfarande rejält återfuktat och smidig. Inga torra partier i sikte alls!

BIOEARTH Face Mask Renewing 15 ml ca pris 68 kr (mer info finns på  bioearth.se)

Arkmask med cruelty free snigelextrakt

Spread The Love Of Green Beauty Choices  ♥ JeanettePressprov
inlägget innehåller inte annonslänkar


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.