19 april 2024

Ögonskuggor i palette eller solo

separat eller samlade

Egentligen tycker jag båda alternativen är bra speciellt om man bara vill ha en eller två speciella skuggor. Då kan skugga i separat dosa var ett bättre alternativ. Därför sparar jag alltid dosorna skuggorna kommer i, om jag nu inte köpt refill förpackningar. Fast de går ju också att spara. Samtidigt är det en smart lösning att ha dem alla samlade på ett och samma ställe. 

TOMMA PALETTEDOSOR FÖR FÖRVARING

De här två dosorna köpte jag förra året på ecco-verde.se.  Den svarta mer rejäla och som har en spegel, finns fortfarande att köpa hos ecco-verde.se samt även hos skogsrospa.se.

separat eller samlade

SAMLADE

Så nu har jag samlat all mina skuggor, rouge och highlighters från PuroBio på ett och samma ställe. Rättare sagt 2 ställen istället för 9. Men har naturligtvis för säkerhets skull sparat de förpackningar de kom i, utifall att jag vill ha någon enstaka med i sminkväskan. De fyrkantiga skuggorna fanns med i Limited Edition Desert Dream. Den kartongen har jag dock kastat.

separat eller samlade

Spread The Love Of Green Beauty Choices  ♥ Jeanetteinlägget innehåller inte annonslänkar


 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.