25 april 2024

PuroBios nya Foundation och Concealer

PuroBios nya Foundation och Concealer

Bland de senaste nyheterna från PuroBio Cosmetics finns Sublime Drop Foundation och  Sublime Luminous Concealer. Drop Foundation beskrivs som ultra-lätt, lätt textur, återfuktande.  Luminous Concealer beskrivs som ljusreflekterande, täcker ojämnheter och fina linjer, ger extra ljus och lyster.

SUBLIME DROP FOUNDATION

En liten glasflaska med pipett. Flaskan ska skakas innan applicering. Högkoncentrerad formula så att några enstaka droppar sägs vara tillräckligt till hela ansiktet. Kan appliceras genom att droppa med pipetten direkt på huden i ansiktet eller på handryggen. Fördelas sedan över ansiktet med pensel, borste eller beautyblender. Ska vara ultra-lätt men ge bra täckning.

PuroBios nya Foundation och Concealer

SUBLIME LUMINOUS CONCEALER

En plasthylsa med skumapplikator.  Kan användas som concealer under ögonen, runt näsvingarna, på ojämnheter som man vill dölja.  Appliceras med skumapplikator och fördelas med fördel med en beautyblender.

PuroBios nya Foundation och Concealer

SÅ HÄR TYCKER JAG OM DROP FOUNDATION

Glasflaskan med dospipett är behändig. Konsistensen är lätt med en aning trögflytande känsla.  Det är viktigt att skaka flaskan ordentligt innan applicering. Jag har kollat på några videos med just step by step med Drop Foundation. Men det varierar en hel del i hur stor mängd foundation som appliceras. Så det är väldigt individuellt. För min del har jag börjat med att applicera 3 – 4 droppar på handryggen och sedan dutta ut med fingertopparna på ena ansiktshalvan. Därefter fördelat jämt med en fuktat beautyblender, jag har använt medium från blender kit.  Upprepar sen på andra ansiktshalvan.

PuroBios nya Foundation och Concealer

Den mängden är ganska lagom för att ge (min hud) ett lätt men täckande resultat. Drop Foundation känns lätt mot huden och ger ett matt resultat. Jag har # 02 och den nyansen smälter bra ihop med min egen. Drop Foundation har neutral doft.

PuroBios nya Foundation och Concealer

Sublime Drop Foundation 02 19g 189kr Ingredienser/INCI

SÅ HÄR TYCKER JAG OM LUMINOUS CONCEALER

Applikatorn är rätt så fast vilket gör att den är lätt att dutta ut med t ex under ögonen och runt näsvingarna. Konsistens är krämig och en aning “seg”. Fördelas lättas med en beautyblender. Här passar ju att använda mini blendern. Concealern ger bra täckning, är mer matt men med ljusreflekterande inslag. Jag har den ljusaste #1. Den passar bra till att ge reflekterande uppljusning. Doften är neutral tycker jag kanske en anings svagt pudrigt inslag.

PuroBios nya Foundation och Concealer

Sublime Luminous Concealer 01 3ml 125kr Ingredienser/INCI

MEDIUM/MINI BLENDER KIT

De här två kommer i tvåpack. En medium och en mini. Medium är mindre än PuroBios svarta blender. De här två lila är inte så fasta (kompakta) som den svarta. Vilket enligt mig gör det lättare att dutta ut och fördela jämt.  Blender Kit ca 79 kr

INDISSOLUBLE SILKY POWDER

Är också en nyhet från PuroBIO Cometics. Ett silkeslent fixeringspuder för makeup. Jag (min hud) brukar ha lite svårt för puder men det här silkespudret verkar fungera riktigt bra utan att torka ut huden.

PuroBios nya Foundation och Concealer

Indissoluble Silky Powder 8g ca 99kr Ingredienser/INCI

Spread The Love Of Green Beauty Choices  ♥ Jeanette


inlägget innehåller pressprov
inlägget innehåller inte annonslänkar


Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.