26 maj 2024

1:a jury mötet OBA19

1:a jury mötet OBA19

Igår var jag på mitt första jurymöte inför Organic Beauty Awards 2019. Vi möttes på Happy Food Store och sedan vidare dörr i dörr till deras konferenslokal. Så kul att få träffa ledningen (igen) för OBA samt lite av jurymedlemmarna.

Genomgången var typ den information som skickats via mejl. Hur testande går till, tips på hur produkterna kan användas och liknande. Det mesta helt självklara saker för mig men kanske inte så självklara för alla, vilket jag ibland glömmer bort 😉

Jag har blivit tilldelad dessa fyra kategorier:
  • Ansiktsserum
  • Deodorant
  • Fotkräm
  • Läppstift

Fotkräm och läppstift är de två mer lätthanterliga att testa av dess fyra. Deodoranter är alltid en utmaning och det ska bli mycket spännande. Sen kommer den största av utmaningarna Ansiktsserum! Så spännande!

1:a jury mötet OBA19

Jag har ställt upp produkterna kategorivis på ett separat sidobord.

Testtid ca 2½ månader

Deadline för när bedömningen av alla produkterna ska vara Organic Beauty Awards ledning tillhanda är 1 mars 2019. Så det lämnar ca 2 ½ månad att testa alla dessa produkter.

Uppläggning av testandet

Jag har inte lagt upp någon strategi i vilken ordning jag ska testa produkterna. En del produkter går det snabbare med att kunna bedöma andra lite längre tid.

1:a jury mötet OBA19

Vad jag däremot har gjort är att som förberedande underlag gjort i ordningen en OBA Notebook med alla produkter, kategorivis, produkt för produkt.

Uppläggning av testandet

Så jag lättare ska kunna föra anteckningar om t ex första intryck, pros and cons mm.

Först ut

Jag börjar med att testa dessa 4, en ur varje kategori.

1:a jury mötet OBA19

Spread The Love Of Green Beauty Choices  Jeanette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.