Adventskalender 2018 - Annmarie Börlind

Börlind – Natural Beauty Secrets Lucka 17 – 23

Börlind - Natural Beauty Secrets Lucka 17 - 23Börlind - Natural Beauty Secrets Lucka 17 - 23

17. Intensive Care Capsules 0,36 ml

“Facial Oil for Night Care. Regenererande.  Fuktighetsgivande. Stärkande. Ceramider och gurkfröolja gynnar hudens motstånd och dess förmåga att binda fukt. Omedelbar effekt och långtidsverkande för en märkbart regenererad och smidigare hud. För utvärtes bruk”

Börlind - Natural Beauty Secrets Lucka 17 - 23

18. Hyaluron Moisturizing Treatment ampull 2 ml

“Duo-hyaluron  har en extra fuktgivande effekt. Huden blir intensivt återfuktad och torrhetsrynkor förebyggs inifrån. För en glänsande, livfull och uppfriskad hud.”

Börlind - Natural Beauty Secrets Lucka 17 - 23

19. Hyaluronic Eye Pads with Immediate result

“Fuktighetsgivande. Uppfriskande. Svalkande.  Snabb hjälp efter långa dagar och korta nätter. Botanisk hyaluronsyra binder fukt och ger ögonpartiet ett fräscht och vaken utseende. Konjakrot reducerar rynkor snabbt och effektivt. För ett vitalt ögonparti med fin lyster”

Börlind - Natural Beauty Secrets Lucka 17 - 23

20.  2-Phase Hyaluron Shake

“för hud som behöver återfuktas. Fuktighetsgivande. Mjukgörande. Regenererande. Rotalger stimulerar hudens produktion av hyaluronsyra och tillför fukt effektivt och långtidsverkande. Botanisk hyaluronsyra från tremellasvampen tillsammans med aloe vera och eget källvatten verkar intensivt återfuktande. Huden blir mjuk. För en frisk och återfuktad hud.”

Börlind - Natural Beauty Secrets Lucka 17 - 23

21. Phyto-Lifting Treatment ampull 2 ml

“Blåstång och botanis kaviar mildra djupa rynkor och slätar ut huden. Innovativa ämnessammansättningar från havet stramar upp huden och  förbättrar dess återhämtning. För en fast och jämn hud.”

Börlind - Natural Beauty Secrets Lucka 17 - 23

22. Peeling Powder 8,5 g

“Renande. Förfinande. Varsam. Naturliga enzymer löser upp döda hudceller och aktiverar nybildningen av hudceller. Ekologisk certifierad aloe vera tillför huden aminosyror.., vitaminer och mineraler. För en klar, strålande och jämnare hudton. Idealisk även för känslig hud. Innovativ textur utan mekaniska peelingkorn.”

Börlind - Natural Beauty Secrets Lucka 17 - 23

23. Intensive Care Capsules 0,36ml

“Facial Oil for Night Care. Regenererande.  Fuktighetsgivande. Stärkande. Ceramider och gurkfröolja gynnar hudens motstånd och dess förmåga att binda fukt. Omedelbar effekt och långtidsverkande för en märkbart regenererad och smidigare hud. För utvärtes bruk.”
 


Spread The Love Of Green Beauty Choices ♥ Jeanette

Share some blog love
  • 3
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.