29 mars 2024

Juryarbetet – Testperiod slut

Testandet av de tävlande produkter i Organic Beauty Awards 2019 är nu till ända! 

Bedömningsunderlag med betygssättning inskickat till Henrik Olténg (NOCSweden), som sedan ansvarar för att sammanställa hela juryns utlåtande. Vilket jobb! Topp 6 i alla kategorier utifrån alla jurymedlemmars bedömningar.

Av de Topp 6 produkterna ska juryn tillsammans utse 4 som går vidare och blir nominerade. Av de fyra nominerade ska således en vinnare röstas fram.

Vinnarna kommer sedan presenteras i samband med den stora gröna skönhetsdagen den 4 maj på Münchenbryggeriet!

2½ månader av testande

Först tänkte jag hur ska det hinnas med, 53 olika produkter på en tidsperiod av bara drygt 2½ månad?! Som tur, uppdelade på 4 olika kategorier där ansiktsserum var den med flest produkter, 22 st! Deodorant med 12 st, fotkräm med 13 st samt läppstift 6 st.

Men det gick väldigt smidigt trots allt. Jag lyckades få ett hyfsad uppskattning av alla produkterna, vilket jag själv blev överraskad över.

Sista jurymöte

Vi kommer att samlas nu i mars för ett sista jurymöte. Det ska verkligen bli spännande att ta del av vad de övriga i juryn har för åsikter samt även se vilka produkter i alla andra kategorier som går vidare först till Topp 6, sedan bland de 4 som blir nominerade och tillslut vinnare i de olika kategorierna! 



Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.