1 mars 2024

Solbrun hudton med Aussie Bronze

solbrun hudton med Aussie Bronze

Med den här tonande bodylotion Aussie Bronze får huden omgående en jämn och solbrun ton. Under Green Beauty Day fick jag med mig hem en lite prov tub med Aussie Bronze.

Tonad hudlotion

Aussie Bronze är inte en vanlig brun utan sol produkt där nyansskillnad kommer efter ett par timmar. Den innehåller inte DHA, är vegan och cruelty free. Den solbruna hudtonen kommer direkt vid appliceringen.

solbrun hudton med Aussie Bronze

Produkten kommer i en nyans som sedan anpassar sig efter den egna hudtonen och applicering kan upprepas om djupare solbrun ton önskas. Den solbruna tonen håller i upp till 24 timmar och duschas sedan bort.

Jämna ut redan solbrun hud

Perfekt att använda för att jämna ut där man kanske blivit lite ojämnt brun. För den som inte vill eller kan sola men vill ha lite glow och färg. 

Vanliga brun utan sol produkter kräver mer förberedelse med att peela/skrubba 24 timmar innan applicering och kan vara svåra att få helt jämna utan ränder här och där. Ibland kan man få ett mer orange resultat än de brun tonade  som eftersträvas. Plus att det är svårt att komma ifrån den klassiska b-u-s doften även om den kan variera i styrka.

Jämnt och vattenresistent resultat

Den är lätt att applicera och få ett jämt och fint resultat. Den tonande lotionen är även vattenresistent så att den tål att man svettas utan att den försvinner. Doften är mild med inslag av kokos och lime. Ett superbra alternativ till de vanliga brun utan sol produkterna.

Solbruna armar men vita ben

Så här i början av sommar och solsäsongen får jag lätt solbrun nyans på armar, ansikte och dekolletage men inte benen. De lyser riktigt kritvita!

Brukar för övrigt även ta lång tid innan benen får varmare nyans även när de får vistas ’bara’ i solen. Där passar Aussie Bronze perfekt får att ge de vita spirorna lite varmare nyans.

solbrun hudton med Aussie Bronze

solbrun hudton med Aussie Bronze
Efter applicering av Aussie Bronze på benen så blir inte skillnaden lika påtaglig =)

 

Original storlek kommer i flaska med pump om 125 ml och kostar ca 395 kr

 

Ingredienser/INCI: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Kernel Oil*, Tocopherol Acetate (Vitamin E), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Therobroma (Cacao) Seed Butter, Xanthan Gum, Naturally Derived Fragrance[Citrus Aurantifolia, Vanilla Extract Natural, Vanillin Natural, Gamma-Nonalactone, Almond oil], Gluconolactone, Sodium Benzoate, (Iron Oxide), CI 77499, CI 77891, CI 77492, CI 77491, Mica, Limonene

 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.