5 december 2023

Double Dream Mascara Recension

Double Dream Mascara RecensionDet här är senaste mascara från Italienska budget ekomärket PuroBIO. Double Dream Mascara som ska ge både volym och längd samtidigt om den vårdar fransarna. Innehåller bl a bi- och karnaubavax som ska ge formulan en krämig konsistens och att den ska sitta bättre. Närande och stärkande extrakt från blåklint, argan- och ricinolja.

Silikonborste

Double Dream Mascara har en borste med silikonpiggar. Borsten är inte smal utan ganska normal storlek.

Double Dream Mascara RecensionJag gillar när en mascara har silikonpiggar, tycker det känns lättare att applicera med det på fransarna. En del tycker dock att det är svårare och obehagligt då de är mer stumma än naturborst. Helt enkelt en smaksak 😉 

Effekt

Double Dream Mascara ger fransarna bra med svärta. Ger även fylligare fransar utan att tynga ner eller kännas stela. Det här med att använda uttrycket “ger långa fransar”, så kan man naturligtvis inte skapa längre fransar än vad man har som utgångsläge om mascaran inte innehåller en massa fibrer som bygger upp.

Däremot kan ju en mascara ge riktigt bra med att täcka och framhäva ögonfransarna från rot till topp och då ser fransarna längre ut. Det klarar den här mascaran bra tycker jag.

Ibland kan jag uppleva att den fäller lite men det är väldigt lite. Mascaran är lätt att få bort med rengöringsmjölk eller olja.

Double Dream Mascara Recension

Puro BIO Cosmetics Double Dream Mascara 10 ml ca pris 165 kr

Ingredienser/INCI: Aqua (Water) Cera Alba (White Beeswax) Extract [1] Centaurea Cyanus (Flower) Water [1] Copernica Cerifera (Carnauba) Wax[1] Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil [1] Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax Polyglyceryl-6 Distearate Propanediol Glyceryl Stearate SE Squalane Myrica Pubescens Fruit Cera (Myrica Pubescens Fruit Wax) [1] Candelilla/jojoba/rice Bran Polyglyceryl-3 Esters Glyceryl Caprylate Cetearyl AlcoholSodium Staeroyl Lactylate Galactoarabinan Benzyl Alcohol Jojoba Esters Xanthan Gum Polyglyceryl-3 Beeswax Cetyl Alcohol Sodium Hydroxide Dehydroacetic Acid Alumina Magnesium Oxide Sodium Benzoate Ricinus Communis (Castor) Seed Oil [1] Potassium Sorbate Tocopherol Ascorbyl Palmitate (Vitamin C) Pisum sativum peptide May Contain (+/-): Ci 77499 (Iron Oxide) [1]from controlled organic agriculture

 Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.