19 april 2024

Den 5 augusti fyllde bloggen år!

Den 5 augusti fyllde bloggen år!

Helt otroligt! Den 5 augusti i år fyllde bloggen 10 år! WOW! Inte hade jag kunnat ana när jag skapade min blogg om grönare skönhetsalternativ den 5 augusti 2009 att jag 10 år senare fortfarande skulle hålla på! Då 2009 var jag en av de första som började blogga om just grönare skönhetsalternativ. 

Så mycket jag har lärt mig under de här 10 åren! Så mycket underbara människor jag träffat och lärt känna! Nu 2019 är utbudet av naturkosmetik och ekologisk hudvård samt makeup så mycket större än det var 2009. Det kommer hela tiden nya spännande produkter och nya koncept med framtidens hudvård.  

Intresset för naturkosmetik, ekologisk hudvård och makeup eller ”Skönhet” som det kallas med ett sammanslaget ord har med åren ökat och det är så roligt att det även är på frammarsch även här i Sverige.

Jag hoppas att ni kommer att fortsätta att följa mig och bloggen med att ta del av de grönare skönhetsalternativen som finns.

 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.