5 mars 2024

Mejk med Makeup från Benecos

Mejk med Makeup från Benecos

Jag tänkte jag skulle göra en liten mejk med Makeup från Benecos och visa upp. Benecos är ett tyskt budgetmärket med en hel del bra produkter. Märket kom till Sverige 2011 men har inte direkt haft någon större marknadsföring här i Sverige. Nu har Benecos uppdaterat sitt sortiment. Märket har även en svensk hemsida.COSMOS ORGANIC

Produkter jag använt
  • Foundation Stick  Ivory
  • Foundation Stick Sand
  • Single Eye Shadow Matt Frozen Yoghurt
  • Eye Shadow Quattro Beautiful Eyes
  • Powder Trio Blush Fall in Love
  • Eye Brow Gel Ash Gray
  • Eye Brow Gel Clear
  • Lipgloss Pink Blossom
Ansikte

Jag använder makeup borstar och penslar vid applicering. Foundation Sand har jag applicerat i hela ansiktet. Foundation Ivory har jag använt som concealer under ögonen och på ögonlocken.

Trio Powder Blush syns ju vilken nyans jag använt mest av 😉 men här har jag blandat 1+2 och använt som rouge och 3 som lätt contour. Som highlighter har jag använt den ljusa (1) skuggan från Eyes Shadow kvartetten, på kinderna och näsan.

Ögonen

Grundat med Frozen Yoghurt över hela ögonlocket. Skugga 2 (lila) på yttre delen av det rörliga ögonlocket och lite upp i globlinjen. Skugga 4 (rosa/lila) på inre delen av det rörliga ögonlocket. Skugga 1 (skimrande) upp mot ögonbrynen samt under nedre fransraden. Skugga 3 (mörk burgundy lila) som liner längs övre fransraden.

Brynen

Testade med att applicera Eye Brow Gel Ash Brown på ena ögonbrynet och Clear på det andra.

Läppar

Lip Gloss Lip Blossom

På fransarna har jag använt mascara från Green People Volumising i färgen brun. Den här mascaran är väldigt lätt och ger diskreta fransar.

Mejk med Makeup från Benecos

Mejk med Makeup från Benecos

Recension

I kommande inlägg lägger jag upp en recension av de senaste nyheterna från Benecos som jag bl a använt i den här sminkningen.Detta är inte ett samarbete med varken märket/distributör eller webbshop. Produkterna har jag köpt själv.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.