1 mars 2024

Nytt märke Pure Skin Food 


Nytt märke Pure Skin Food 

Nytt märke Pure Skin Food 

Ett nytt ekologiskt och vegansk hudvårdsmärke här i Sverige är det Österrikiska märket Pure Skin Food.   Ekologiskt och veganskt certifierade ingredienser, miljövänligt och återvinningsbart material används. Kallpressade oljor,växtoljor och extrakt samt produkterna tillverkas för hand på fabrik i Graz, Österrike. Produkterna kan användas separat men för bästa (maximala) resultat rekommenderas applicering i så kallat Layer Skincare System (2-fas system). Pure Skin Food produkter finns för olika hudtyper. 

Rengöring, återfuktning och olja

Efter att ha noggrant granskat innehållet (ingredienser) i produkterna för ovannämnda ändamål har jag kommit fram till att dessa tre produkter nog skulle passa bäst för min hud. [Att göra den här proceduren med petig genomgång tar lite längre tid och det blir inga direkta impuls köp, utan ganska mycket granskande innan. Men på det sättet har jag i alla fall (försökt) minimerat risken för eventuella allergier genom att utesluta produkter som innehåller det jag vet/misstänker kan ge reaktioner ensamma eller tillsammans som man säger inom medicin kontraindikationer med enklare ord en ‘coctaileffekt’]. 100% säker kan man ju aldrig vara, lite chanser få man ta 😉 

Nytt märke Pure Skin Food 

  • Cleansing & Detox Oil Calendula • Lavender
  • Toning Moisturiser orange blossom
  • Beauty Oil Radiant skin Lily • Starflower • Geranium

Återkommer framöver om hur det går.

Pure Skin Food finns hos onlinebutiken Ecco Verde och nu även hos Econatur Shop här i Sverige

 Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.