16 april 2024

Save the bees – Bee lovely 


save the bees - bee lovely
Save the bees – Bee lovely 

Bee lovely serien är en av många olika serier i brittiska märket Neal Yard’s Remedies  Natural & organic health and beauty. Huvudkomponent i Neal Yards Remedies produkter är aromaterapi med eteriska oljor. Eteriska oljor är väldigt kraftfulla för båda kropp och själ liksom vår hud. 

För min egen del har jag stor respekt för eteriska oljor, en del klarar jag av andra inte alls. Jag har några favoriter som kommer bra överens med mig. Apelsinblom är nog min största favorit, den har en lugnande och läkande effekt på hela kretsloppet i kroppen.

Bee Lovely Bath & Shower Gel

Underbar mjuk doft av honung, apelsin och mandarin. Mjuk och len att applicera på huden och ger lagom med lödder. Huden känns mjuk och återfuktad efter dusch. Ger även en härligt doft under själva duschen med ångor av bl a eteriska oljorna apelsin, och mandarin. Den är även snäll mot huden och irriterar inte. 

Bee Lovely Bath & Shower Gel kommer i en plastflaska som har en vacker blå fårg. På den här flaskan är det ett snäpplock. Vilken gjorde mig besviken då bilden av produkten när jag beställde hade en pump. Petitess kanske men för mig som har problem med fingrar och händer betyder det en hel del. 

Neal Yard’s Remedies donerar 10000 om året till Bee Lovely-projekt för Help Save The Bees. För varje produkt vi säljer av Bee Lovely adopterar Eteritique två bin till en Bee Urban-kupa i Sverige.

save the bees - bee lovely

Neal Yard’s Remedies Bee Lovely Bath & Shower Gel 233 ml ca pris 239 kr

Ingredients/INCI: Aqua (Water), Glycerin, Lauryl glucoside, Cocamidopropyl betaine, Mel (Honey)*, Alcohol denat.*, Citrus sinensis (Orange) peel oil expressed*, Citrus nobilis (Mandarin) peel oil expressed*, Styrax tonkinensis (Benzoin) resin extract*, Sodium levulinate, Levulinic acid, Citral, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool. * = Organically produced ingredient. Natural constituent of essential oils listed.
Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.