19 april 2024

I juryn för Organic Beauty Awards 2020


I juryn för Organic Beauty Awards 2020
I juryn för Organic Beauty Awards 2020

Jag sitter med i juryn för Organic Beauty Awards 2020 för andra året i rad. 2020 fyller även OBA 5 år! I går var första jury sammankomsten! Den här omgången är det lite andra kategorier än förra året och även i den jurygrupp jag är med i. Ska bli superspännande! Här kan ni läsa om alla som är med i juryn.

223 produkter tävlar

223 anmälda 79 olika märken 16 kategorier uppdelat på 4 jurygrupper, ca 50 produkter per jurymedlem. Alla kategorier kan ni läsa mer om >>HÄR<<

Läppvård – Kroppsskrubb – Made in Sweden

Min jurygrupp är tilldelad kategorierna Läppvård (10) – Kroppsskrubb (11) – Made in Sweden (30). Made in Sweden är en ny kategori som Organic Beauty Awards beskriver så här:

I denna kategori vill vi uppmuntra de  hantverksmässiga och småskaliga svenska företag som verkar i den gröna skönhetsbranschen. Kravet är att produktionen av produkten sker i Sverige (ingredienser kan komma från andra länder). 

Helt nöjd med mina mina kategorier. Made in Sweden ska bli extra roligt för där kan det komma bli en blandning. Samtidigt en mycket viktig kategori att lyfta fram. 

Testperiod

Produkter beräknas landa i slutet av denna vecka eller senast under nästa vecka. Så fort produkterna kommer så startar testperioden. Den pågår sedan fram till 1 mars, då bedömningarna ska vara helt klara och skickas in.

Jag kommer att hålla er uppdaterade under testandet här på bloggen och på instagram. 

Organic Beauty Awards hemsida 

 
Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.