16 april 2024

Juryarbetet Organic Beauty Awards


Juryarbetet påbörjat inför Organic Beauty Awards 2020

Juryarbetet Organic Beauty Awards 2020

Nu har jag påbörjat arbetet med att testa produkterna som är med och tävlar i Organic Beauty Awards 2020. Därefter även bedöma dem enligt de kriterier som juryledningen satt upp. 

Det är en del märken och produkter jag använt tidigare. Majoriteten är dock produkter jag inte testat tidigare och väldigt många märken som för mig är helt nya. Vilket är jättekul.

Läppvård

Den här kategorin är nog den som kommer att bli lättast att testa men kanske inte lättast att bedöma. 10 stycken olika läppvårdande produkter att bedöma. Rosenserien, Maria Åkerberg, BodyBees, Kaliflower, Inika Neal’s Yard Remedies, Medivi, och P’ure Papapayacare.

Kroppsskrubb

Den här kategorin blir nog svårare att testa, med tanke på att skrubba kroppen gör man ju inte flera gånger per dag om man jämför med att smörja läpparna. Men samtidigt kanske lättare att bedöma då man ser resultat ganska så direkt. 11 stycken kroppskrubbar ska testas och bedömas. CSkincare, Cosmopharma, Eco by Sonya, Estelle & Thild, Neal’s Yard Remedies, Patyka, Rosenserien, Viridi Eco, Weleda och Zuii Organic.

Made in Sweden

Den här kategorin är ju en blandning med ansiktsvård, kroppsvård och hårvård. Det är 29 olika produkter som finns med i den här kategorin. Bl a ansiktsrengöring, ansiktskräm, ansiktsoljor, deodorant, fasta tvålar, kroppsoljor, kroppskrämer och ögonkräm. Några av märkena är bl a Bruns, Barr, Dr Sannas, Grön Lycka, Laugar of Sweden, Moonsun, Loelle, Une Care och Lip Intimate Care.

Deadline 1 mars 2020

Det ska bli spännande att se vilka av alla dessa produkter som kommer att gå vidare till finalen. Även hur de övriga i min jurygrupp röstar, det är alltid lika spännande. 

Organic Beauty Awards blogg som finns på Naturligt Snygg portalen håller er informerade om själva Organic Beauty Awards och allt runt den. Ni kan också följa Organic Beauty Awards på instagram och facebook.Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.