1 mars 2024

Rosewater Cleansing Face Foam

madame inge shower cream

Rosewater Cleansing Face Foam

Rosewater Cleansing Face Foam 

Den här Cleansing Face Foam kommer from bulgariska Zoya Goes Pretty .En rengöring i skumform som bl a innehåller rosenvatten och aloe vera som ska passa alla hudtyper. Kommer i plastflaska med (skum-)pump.

Mitt omdöme

Även om jag föredrar krämiga rengöringar kan jag även emellanåt uppskatta skummiga varianter. Speciellt på sommaren när det är varmt kan det vara perfekt att variera med att använda lite lättare rengöringsprodukter. Nu är det ju inte riktigt sommar ännu men jag har använt denna Cleansing Face Foam varvat med min vanliga lite krämigare variant. Jag tycker den rengör väldigt bra. Några tryck av skum i handen och sedan applicera på ett fuktigt ansikte och skölj. Kan behöva upprepas om man har använt mycket makeup. 

Det funkar perfekt att tillsätta några droppar olja till skummet för att ge en liten extra puff. OBS! Jag har använt denna endast till ansiktet men inte till att ta bort ögonmakeup med. Jag upplever inte att den torkar ut huden nämnvärt.

Zoya Goes Pretty Cleansing Face Foam 150 ml ca pris 189kr

Rosewater Cleansing Face Foam

Ingredients/INCI:

Rosa damascene flower water*, Sodium cocoyl glutamate, Disodium cocoyl glutamate, Disodium cocoamphodiacetate, Lauryl glucoside, Glycerin*, Phenethyl alcohol, Capryl Glycol, Lactic Acid, Aloe barbadensis leaf juice powder *ekologiskShare some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.