28 maj 2024

The Mascara Inika

the mascara inika

the mascara inika

The Mascara från australienska Inika Organic ska ge intensiva fransar Mascaran är certifierad vegansk, ekologisk och Cruelty Free. Finns i två färger svart och brun. 

Innehåll

Svart hylsa med text i guld. The Mascara innehåller bla tranbärsextrakt som ligger högst upp på inci listan, carnauba vax, ricinolja,solrosolja och magnolia bark extrakt. Certifierad 100% natural av COSMOS och innehåller 71% ekologiska ingredienser.

Mitt omdöme

Jag gillar The Mascaras borste, Den är lagom fyllig och lång. Den är ganska så lätt att applicera på fransarna tycker jag. Fransarna för en lagom svärta och ger ögat mer intensitet men med ett ‘mjukare’ inslag. Det går att bygga upp ett för intensivare fransar men jag tycker att två lager är lagom. 

the mascara inika

The Mascara avlägsnas lättast med rengöringsmjölk, olja eller kräm. Irriterar inte ögonen och man behöver inte gnugga för att få bort mascaran från fransarna.

the mascara inika

Inika Organic The Mascara 8ml ca pris 299 kr 

tidigare även testat Long Lash Mascara 

Ingredienser/Inci

Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Water*, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax*, Glyceryl Stearate SE, Stearic Acid, Propanediol, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Pentylene Glycol (Sugar Cane), Honokiol (Magnolia Bark Extract), Tocopherol (Vitamin E), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, C10-18 Triglycerides, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Galactoarabinan, May Contain (+/-) Iron Oxides (CI 77499, CI 77491, CI 77492).

*Certified Organic  100% Natural (COSMOS)




Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.