16 april 2024

Lugnande ansiktsolja från Dr Sannas

LUGNANDE ANSIKTSOLJA FRÅN DR SANNAS

En lugnande ansiktsolja från svenska Dr Sannas som ska passa en känslig, torr och reaktiv hy. Innehåller bl a havtorns-, jättenattljus-, broccoli-, avocado-, samt tistel- och rapsolja.. Oljan ska vara fri från allergener och bara innehålla naturliga dofter 1(Aroma – naturlig växtparfym utan allergener).

Kommer i en glasflaska med pipett och innehåller 30 ml.

Applicering

Lugnande ansiktsolja från Dr Sannas kan användas både morgon och kväll på fuktad hy. Det rekommenderas att applicera 4 – 6 droppar.  Jag tycker nog att den rekommendation är lite väl tilltagen. Det räcker gott och väl med 2 – 3 droppar till hela ansiktet och halsen. Om det känns att huden vill ha lite mer så är det bättre att applicera någon extra droppe än att ösa på från start. 

Mitt utlåtande

Den här oljan är verkligen en skön olja för en känslig, torr och reaktiv hud. Den har en svag och mild doft med inslag av blommor. Jag använder den på morgonen under min fuktkräm. Applicerar 2 droppar och smörjer in med lätta fingertoppar. Egentligen ska man väl ‘dutta’ in ansiktsoljan men jag väljer att applicera den med lite ‘dränerande’ rörelser.

Den är mjuk och len att applicera och ger huden en fin lyster. Kladdar inte utan lägger sig som ett skydd som sen absorberas av huden och fortsätter att skydda.

Dr Sannas Lugnande Ansiktsolja för torr och känslig hy – ca pris 399 kr 30 ml

 

Ingredienser (INCI): Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, Carthamus tinctorius (tistel) seed oil*, Persea gratissima (avokado) oil*, Oenothera biennis (jättenattljus) oil*, Canola oil (fraktion av svensk rapsolja), Brassica oleracea italica (broccoli) seed oil*, Hippophae rhamnoides (havtorn) fruit oil*, 1Aroma (naturlig växtparfym utan allergener), Tocopherol (E-vitamin), Helianthus annuus (solros) seed oil, Rosmarinus officinalis (rosmarin) leaf oil. * = ekologisk.

 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.