16 april 2024

Knappt en vecka kvar

Knappt en vecka kvar

Jag kollade igenom utställarlistan på Stockholms Beauty Week! Tänkte att det bli nog lugnare nu då en del undviker att ställa ut under rådande omständigheter.  Men jösses! Det är ju hur mycket som helst jag vill hinna med! 

Planera in Stockholm Beauty Week 2020

Fördelen är ju att utställningsplatsen för Stockholm Beauty Week 2020 är Waterfront Building. 4 olika utställningshallar alla med egen entré så trängsel kan undvikas och avstånd kan hållas. Bra access möjligheter (inga trappor ;)) Jag har absolut inget emot motion och röra på mig men just nu med en pågående järnbristanemi i kroppen så är ju orken inte speciellt hög 😉  Har ju dock äntligen fått börja med påfyllning av järnförrådet efter alla undersökningar men det tar ju sin lilla tid innan eventuell bättre kan börja kännas av.

I år måste jag dessutom hinna med så mycket som möjligt under första dagen. Dagen efter har jag tid på St Eriks Ögonsjukhus och på torsdagen kommer det ske besiktning av fastighetens lägenheter efter branden i somras av Industri och Skadesanering ISKAD. 

En hel del utställare

Kolla in Stockholms Beauty Weeks hemsida och se alla de olika utställarna.  För mig som då riktar in mig mest på de gröna alternativen finns det ju en hel del plus alla andra utställare. Mässan erbjder verkligen ett brett utbud!

 

Årets höjdpunkt

Ja, jag tycker det ordet passar bra in på då Stockholm Beauty Week är det enda skönheteventet som kommer att ske under detta udda år då mycket inte varit sig likt. 

Rosenserien med sina spännande nyheter tillsammans med alla andra fina produkter. Loelle med sina underbara oljor, hoppas de även har med sig Avokado oljan, behöver påfyllning! Viridi Eco med sina nyheter. På makeup sidan Zao Makeup, Fiilit Parfymer, Inika, ZTirl Glitter och även Dr Belter Green Tec Makeup som ska vara nytt från det märket. Meanima med sin härliga oljor och nyheter där med. Underbara Grevinnans Rum, de har säkert en hel del nyheter också!

Ser verkligen fram mot Stockholm Beauty Week 2020!

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.