Vinn Rosenseriens Anti Redness Moisturizer
Tävlingar på bloggen

Vinn Rosenseriens Anti Redness Moisturizer

Fler och fler upplever att deras hud har blivit känsligare. Mycket kan bero på den ökade stress som drabbar många av oss nu under denna pandemin som pågår. Mycket tid framför dator och mobil kan också var en av många bidragande faktorer. Även en viss ökning av hudsjukdomen Rosacea som också påverkas negativt av bl a stress.

Rosenserien  har precis lanserat sin senaste produkt. En kombinerad dag och natt kräm som ska minska och förebygga rödhet i huden.

Calming Moisturizer Anti Redness

“Kombinerad dag- och nattkräm som har dokumenterad effekt på rödhet i huden och rosacea. Fuktkrämen förebygger och reducerar både kronisk och tillfällig rödhet i huden samt återfuktar och mjukgör. Stärker kapillärer och gör blodkärlen mindre synliga så att rodnad dämpas. Innehåller prebiotika och fermenterade mineraler som hjälper till att återställa den mikrobiologiska balansen och öka hudens motståndskraft och fasthet. Innehåller probiotika och fermenterade mineraler som hjälper till att återställa den mikrobiologiska balansen och öka hudens motståndskraft och fasthet. 

Calming Moisturizer Anti Redness passar alla hudtyper men är utvecklad för hud som lätt blir röd, har ytliga kärl och är känslig. Kan användas vid kronisk rödhet, tillfällig rödhet och fet hud. Minskar rödhet som kan uppkomma vid mycket skärmtid och hudbesvär i samband med PMS, kall väderlek, för mycket sol mm.”

Nu har ni  chansen att vinna ett exemplar av Rosenseriens Calming Moisturizer Anti Redness som ska hjälpa till att dämpa, lindra och förebygga dessa besvär.  Den innehåller 50 ml och kommer med airless pumpdosering (vakuumförpackning). 100% naturligt och 58% ekologiskt certifierat innehåll samt vegansk.

Vinn Rosenseriens Anti Redness Moisturizer

Så här går tävlingen till

Det är jag som knåpat ihop frågan och tävlingen hålls på min blogg. Jag väljer en vinnare – därefter publicerar jag vinnarens namn här på bloggen och även Instagram. Därefter skickar vinnaren sina adressuppgifter till mig. Jag i min tur vidarebefordrar dessa uppgifter till Rosenserien som sedan skickar ut vinsten.

Så här deltar du

»» Calming Moisturizer Anti Redness innehåller 3 olika eteriska oljor.

Mandarin, Lavendel och ? Vilken är den tredje blomman? ««

Kanske lite klurigt men jag tror nog inte det ska vara alltför svårt att finna svaret. 

Tävlingen sträcker sig fr o m idag lördag den 24 oktober t o m lördagen den 31 oktober kl 23.59.

OBS! För att göra det lite mer spännande så kommer jag inte att publicera kommentarerna förrän efter tävlingen är slut. 

 

Lycka till! 

Spread The Love Of Green Beauty Choices  Jeanette

Share some blog love
  •  
  •  
  •  

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.