Kroppsvård

Balmtoo body product 

Balmtoo body product 

Nej den här doften klarar jag inte! Men man vet ju inte innan man testat och ibland blir det helt fel! 

Själva konsistensen på krämen är det inget fel på. Den är mycket mjukgörande och lite åt det fetare hållet. Innehåller bl a kokosolja, macadamia fröolja, candelilla wax, ricinolja, kukiu fröolja.

Borde valt den doftfria

Jag borde ha valt den helt doftfria men ville chansa på en med doft och velade mellan neroli/almond och jasmine/vanilla. Valet föll sedan på jasmine/vanilla. Upplevelser om dofter är ju väldigt individuellt. Bl a Jasmine kan det vara så med, vissa kan uppleva rena jasmine dofter som extremt udda. 

Det är nog precis vad som hände mig! Trodde att jag kanske skulle kunna vänja mig men nej, det går bara inte. Jag ska inte nämna vad mitt doftsinne upplever doften som 😉 men jag vill ändå understryka att det är hur jag upplever dofter. 

Läst olika recensioner

Nu efteråt har jag läst lite olika recensioner och en del tycks haft samma upplevelse som mig medan andra har tyckt att doften varit ljuvlig.

Lite synd för den var inte direkt billig – 30 g pris 269 kr – men man lär sig av sina misstag 😉

Jag har endast testat ytterst lite av innehållet och jag köpte den nu i november (13/11 från Lyko). Så om någon känner sig sugen på att testa så skickar jag den gärna mot fraktavgift. Hör av dig här i kommentarsfältet så kontaktar jag dig via mejl.

*fraktavg – med lätt vadderat kuvert inkl förpackning med tub blir vikten över 50g men under 100g vilket enligt PostNords portotabell blir 22 kr. 

Här kan den som vill läsa mer om Hurraws balmtoo body products:

 

 

Spread The Love Of Green Beauty Choices  Jeanette

 Inlägget innehåller inte annonslänkar

Share some blog love
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.