20 april 2024

Loelle Organic Beauty i mitt ♡

Loelle Organic Beauty i mitt ♡

Loelle Organic Beauty i mitt

Jag tror det var 6 år sedan jag testade min första produkt från Loelle. Förmodligen var det arganolja och sen rosewater. Sedan dess är deras produkter mina trogna följeslagare. Jag nämner ofta mina favorit oljor och andra produkter från Loelle, så är det väl när man hittat något man trivs med. Men nu är det inte oljor jag tänkte skriva om utan tvålar.

Loelles fasta tvålar. 

Loelles tvålar är handgjorda (naturligtvis). Innehåller kallpressade oljor som argan, kokos,mandel och ricinolja. De innehåller ingen palmolja, rengör skonsamt utan att förstöra hudens egna fettbarriär och hjälper till att återfukta huden.

Tvålarna tillverkas i ett ECO-certifierat Kvinnokooperativ I Marocko, vilket ger kvinnorna och deras familjer möjlighet till en bättre välfärd.  

Oliv och Ros

De här två använder jag just nu. Olive Soap har jag i duschen. Den passar bra till min känsliga eksem hud just nu. Huden torkas inte ut eller känns stram efter dusch. Kanske inte luktar ‘rosor’ 😉 men den är bra för min hud.

Loelle Organic Beauty i mitt ♡

Något som däremot har en av den ljuvligaste dofter av rosor är ju Rose Soap. Den har jag vid handfatet och till händerna. Så mjuk att använda och doften …. det doftar ljuvligt i hela badrummet. 

Loelle Organic Beauty i mitt ♡

4 olika tvålar

Loelles tvålar är ekologiska, naturliga och veganska. Ca pris ligger på 89 kr/st (ca 75g). De finns i 4 olika sammansättningar.

  • Argan Soap – normal och blandhud.
  • Rahssoul Soap – passar kombinerad och hud
  • Olive Soap -torr och känslig hud, även den känsliga bebis huden
  • Rose Soap – alla hudtyper

TIPS!  Ett tips är om man inte har en tvålkopp/fat är det perfekt – även faktiskt mer praktiskt än ett tvålfat – är att använda en bit loofah.

Jag vill tillägga att jag inte är sponsrad av Loelle Organic Beauty som märke. Jag älskar helt enkelt produkterna, Loelle Organic Beauty holistiska koncept och de underbara personerna bakom märket.  Med det sagt så vet ni som kanske har/haft funderingar 😉 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.