25 april 2024

Micellärt Vatten från Bio Nuxe

Micellärt Vatten från Bio Nuxe

Micellärt Vatten från Bio Nuxe

Jag brukar inte använda Micellärt vatten som rengörings alternativ speciellt ofta men ibland är det faktiskt ganska praktiskt. Har väl aldrig riktigt gillat den klibbiga känslan på huden efter rengöringen men faktum är att det fungerar väldigt bra om man kör två stegs rengöring.

Anti-Pollution Micellar Cleansing Water

Ska vara ett milt rengöringsvatten för både ansikte och ögon som avlägsnar makeup och även föroreningar och överskottstalg. Innehåller kokosderivat som ska ta bort orenheter och makeup utan att störa hudens naturliga balans. Extrakt av ekologiska gröna vindruvor och moringafrö som ett anti-pollution komplex plus botaniskt glycerin som återfuktar. Doften ska passa känslig hud och är 100% naturligt från jasmin och druvor.

Min upplevelse

Jag har använt det här rengörings vattnet i 2 stegs rengöring. Först fukta en bomullstuss/rondell med micellär vattnet och torka bort makeup på huden. Ögonen skippar jag att applicera denna på. Sedan applicerar jag antingen rengöringsolja eller rengöringsmjölk och sköljer av alternativ torkar bort med en fuktad ansiktshandduk.

Upplever att micellär vattnet tar bort makeup och solskydd bra, utan att irritera huden nämnvärt. Hade lite svårt för doften i början men vande mig ganska fort. Doften har en druvaktig karaktär.

Jag köpte min produkt i en av NORMALs butiker och betalade ca 70 kr. Nu verkar det som NUXE Bio Beauté bytt namn till NUXE Organic samt även bytt utseende till lite lyxigare förpackningar → NUXE Organic

Bio Beauté by Nuxe Anti-Pollution Micellar Cleansing Water 200 ml – Plastflaska med snäpplock

Aqua/Water, Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Benzyl Alcohol, Capryloyl Glycine, Parfum/Fragrance, Glucose, Citric Acid, Coco-Glucoside, Rapeseed Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Gluconate, Dehydroacetic Acid, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, maltodextrin, Moringa Oleifera Seed Extract, Linalool [B0102/A].
Innehåller 98,9% ingredienser av naturligt ursprung.
Innehåller 11,3% ekologiska ingredienser. .

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.