23 april 2024

Ansiktsvård från Wise Organic Recension

Ansiktsvård från Wise Organic Recension

Under Stockholm Beauty Week 2021 nylanserade Wise Organic  sina produkter som nu bl a fått nytt utseende. Tre produkter fick följa med mig hem och nu har jag använt dem under drygt 3 veckor och är redo att komma med ett litet utlåtande.

Jag har använt Magic Drops och Face Cream Anti Age Neroli varje morgon och kväll. Glow Mask har jag använt 1 gång i veckan.

Kort om de tre produkterna

Magic Drops – 15 ml ca pris 329 kr – Ett svalkande, återfuktande och uppstramande fuktserum. Innehållande bl a hyaluronsyra, AHA-syra (mjölksyra) och vegetabiliskt glycerin. Kan även användas som svalkande och fuktgivande runt ögonen. Appliceras morgon och kväll samt vid behov. 

Face Cream Anti-Age Neroli – 50 ml ca pris 429 kr – En ansiktskräm som kan användas både morgon och kväll och är rik på näring och ska öka elasticiteten i huden och syresättningen. Innehåller bl a solrosolja, jojobaolja, avokadoolja och mandelolja. 

Glow Mask – 50 ml ca pris 369 kr  – En lyxig fuktmask som ska hjälpa till att återställa fukt depåerna på djupet samt ge massvis med glow. Innehåller bl a kaolinlera, tistelfröolja, mandelolja, sheasmör, rapsolja, geranium palmarosa och ylang ylang. Rekommenderas 2 – 3 gånger per vecka.

Ansiktsvård från Wise Organic Recension

Magic Drops

Praktisk airless pump. Serumet är doft neutralt. Jag brukar pumpa ut en liten mängd (en tryck) på handryggen och sedan använda fingertopparna till applicera i ansiktet, runt ögonen och halsen. Konsistensen är som en lättare gelé. Den känns lite kladdig direkt efter applicering som alla serum gör men tas upp av huden väldigt snabbt. Jag applicerar på rengjord hud och innan ansiktskrämen. Den är väldigt skön att använda under ögonen och på ögonlocken.

Face Cream Anti-Age Neroli

Jag använder den här ansiktskrämen både på morgon och kvällen. Kommer också med praktisk airless pump. Konsistensen är lätt men ändå fyllig. Den känns mjuk att applicera på huden. Den här ansiktskrämen har en karaktär, som jag upplever det, att direkt efter applicering kännas lite sträv och som den bara lagt sig på yta. Men efter en liten stund sjunker den in och huden får en smidigare yta. Mild doft av lavendel blandat med inslag av citrus och geranium. 

Glow Mask

En riktigt skön ansiktsmask som ger en massa fukt. Den är smidig och mjuk att applicera på huden. Den innehåller bl a kaolinlera men den blir aldrig så där läskigt stel. Man kan tydligt se vilka områden på huden som är törstigast, där absorberas masken upp nästan direkt. Jag har använt denna mask ca 1 gång per vecka. Låtit den verka i 10-15 min och sedan tagit bort med ljummet vatten. Huden känns super mjuk och får definitivt ett fint glow. Brukar även applicera en droppe av Magic Drops under masken för att boosta på med fukt. Mild doft av ros med inslag av ylang ylang.

Ansiktsvård från Wise Organic Recension

Summering

Jag upplever att de här produkterna givit goda resultat på min hud. Huden känns ordentligt återfuktad, mer elastisk och jämnare struktur. Den stramar inte nämnvärt längre, det kliar inte lika mycket som tidigare och faktiskt så verkar det som om makeupen (foundation) fäster mycket bättre. Väldigt nöjd! Jag använder alltid lite ansiktsolja (jojoba) antingen efter serumet och innan dagkrämen eller ovanpå dagkrämen. Nu när det börjar bli kyligare kan det vara dags att börja använda lite extra närande oljor. 

Så här skriver grundaren Gunilla Brunell om just benämningen 'Anti-Age':

"Egentligen borde den heta proage-kräm för att hylla alla kvinnor i mogen ålder, 40 plussare såväl som 90-plussare!"

Vilket jag definitivt håller med det är så mycket bättre och mer passande!


FYI: På bilderna förekommer en vattenstämpeln ’PhotoRoom’. Jag ’leker’ lite med en bildredigerings app och då jag använder mig av ’gratisversionen’ följer även appens vattenstämpel med 😉


Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.