19 april 2024

Fuktboostande Blåmist för ansikte och hår

Fuktboostande Blåmist för ansikte och hår

Fuktboostande Blåmist för ansikte och hår

Bruns Products Blåmist nr 101b passar normal till torr hud och hårbotten. Innehåller Immortelle (blomman som som aldrig vissnar), extrakt från åkerfräken, lavendel. Kan användas i hårbotten, över ansiktet, halsen och dekolletaget,  Uppfriskande och sammandragande effekt. Växtextrakt av blommor och örter, balanserar hudens ph-värde. Den här misten är oparfymerad (inga eteriska oljor) , den har en en naturlig doft från växtextrakter.

Den här flaskan (100 ml) var en av de roliga produkterna som fanns med i VIP-bagen på Green Beauty Day förra året. Som jag skrivit tidigare så delade jag med mig av innehållet i bagen till min väninna men den här och några till behöll jag själv 😉

Så här tycker jag

Flaskan är i lätt plast vilket är praktiskt och lätta att hantera. Mörkgrön till färgen. Spraymunstycket är ju genialt framtaget! Det ger en fantastiskt mjukt och lagom spridande dos av misten. Doften är naturlig från växtextrakt. Jag tycker att doften har inslag av anis (lakrits) som ibland kan ha den där lite av en instängd dammig doft. Svårt att förklara. Förmodligen är det nog lavendeln jag känner, vilken också kan ha en aningens unken doft ibland. Men absolut ingen doft som avskräcker eller luktar hemskt. För mig är den oparfymerade varianten alltid ett plus även om det ibland blir en annan doftupplevelse.

Själva effekten då? Jo, den är också mycket bra. Jag har använt den här i ansiktet med hals och dekolletage samt hårbotten. I hårbotten är det väldigt skön att återfukta med men även svalkande vid eventuell irritation. Lika så till ansiktet. Fungerar väldigt bra på min torra, reaktiva pro-age hud.

Fuktboostande Blåmist för ansikte och hår

Ingredienser/INCI: Aqua, Helichrysum Italicum Flower Water, Glycerin, Lavandula Angustifolia Flower Water, Rosmarinus Officinalis Leaf Water, Melissa Officinalis Leaf Extract, Urtica Dioica Extract, Equisetum Arvense Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.