1 mars 2024

På Önskelistan 2022 – Makeup

På Önskelistan 2022 - Makeup

På Önskelista 2022 – Makeup

Jag har ett antal makeup produkter jag är väldigt nyfiken på och jättegärna skulle vilja testa under 2022. Så jag tänkte att jag sätter ihop en Önskelista för 2022 – Makeup.

Just nu börjar det minska på foundation fronten (jag har en Compact foundation och en färgad Liquid Illuminator), concealer har jag faktiskt ingen alls just nu. 

Multistick som kan användas till kinderna, ögonen och läpparna har jag länge spanat in.

Läppstift i en nyans som skulle matcha en makeup i Lavendel (nyanser rosa, ljuslila, syrenlila) har jag länge sökt efter och jag har fått för mig att läppstiftet som finns på listan nedan är just det jag söker. 

Mina ögonskuggor och ögonpennor börjar det också minska på.

Önskelista 2022

Ilia Beauty 

På Önskelistan 2022 - Makeup

True Serum FoundationTrue Serum Concealer Multistick i nyansen Tenderly Light 

Ilia Beauty har jag läst så mycket bra om och här är det mycket som lockar ;), framförallt Multisticken eftersom jag snöat in mig på just sådana *haha Men även foundation och concealern.

Nui Cosmetics 

På Önskelistan 2022 - Makeup

Natural Liquid FoundationCream Blush 

Nui är ett märke jag inte har testat förut men deras produkter gör mig nyfiken och speciellt Cream Blush som kan användas som ett multistick!

Rms Beauty 

På Önskelistan 2022 - Makeup

Luminizer X Quad 

RMS Beauty har ju fantastiska produkter. Jag har tidigare testat un cover-up foundation, luminizer living och Lip2Cheek. Den här Luminizer kvartetten ovan ser så läcker ut!

Zao Organic

På Önskelistan 2022 - Makeup

Fluid Foundation Liquid Concealer Light Touch Complexion 

Franska märket ZAO ett märke som satsar på miljövänliga förpackningar och bra innehåll. 

Havu Cosmetics

På Önskelistan 2022 - Makeup

Lipstick i nyansen Lavendel 

Har aldrig använt några läppstift från finska Havu, men har bara hört positivt om dem och jag gillar deras tänk! Den vackra och miljövänliga förpackningen (hylsan) och den här nyansen tilltalar mig med högfaktor!

Hiro Cosmetics 

No Doubt FoundationMulti Stick i nyansen Voodoo RaySpace Balm

Märket Hiro har jag aldrig testat tidigare men det låter spännande.

Tikéi 

Mineral Foundation Jojoba  – Mineral Rouge i nyansen youth 

Tikéi Mineral Foundation var ett av mina favorit märken bland mineral foundation när jag nästan bara använde just den varianten. Mineral foundation  var det jag använde mig mest av när jag började mina grönare skönhetsresa 2009. 

Nu har Tikéi även tagit fram en Mineral Foundation med jojoba som ska vara lämplig för den lite torrare huden. Den är jag nyfiken på och rouget i nyans Youth var min stora favorit under den tiden så det vill jag gärna ha igen.

Miild 

Natural FoundationNatural Concealer  

Miild Makeup var faktiskt med på Stockholm Beauty Week 2018 och presenterade sin makeup. Blev redan då intresserad men det dröjde ganska länge innan märket blev tillgängligt på den svenska marknaden. Nu verkar det som att märket finns tillgängligt hos både Lyko och Apotea.

Miild Makeup grundades av två danska makeupartister, Tanja och Tine. Deras märke och produkter är de första som blivit godkända och allergicertifierade av Nordic Eco Label (Svanen) samt är certifierade som Organic Cosmetics av Ecocert Cosmos. 

Spännande märke som vuxit med flertalet produkter sedan sin start.

 

 

 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.