19 april 2024

Recension Body Wash och Hand Soap från Estelle&Thild

Recension Body Wash och Hand Soap från Estellethild
Recension Body Wash och Hand Soap från Estelle&Thild
Vanilla Tangerine Refreshing Body Wash 

Kommer i plastförpackning med snäpplock. Fyllig gel konsistens som ger lite lödder och är skön att applicera på huden då den inte är rinnig. Doftar milt med inslag av vanilj och apelsin. Jag upplever att det kan bli lite kladdigt med snäpplock. Bästa dosering är med pump.

 Vanilla Tangerine Hand Soap 

Kommer i rundformad plastförpackning med pump. Lättflytande gel konsistens som ger lite lödder. Händerna känns inte torra efter tvätt utan lätt återfuktande. Jag hade nog gärna velat ha en lite krämigare konsistens. Doften är mjuk och mild med inslag av vanilj och apelsin.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.