16 april 2024

Recension hårvård från Neal Yard’s Remedies

Recension hårvård från Neal Yard’s Remedies

Recension hårvård från Neal Yard’s Remedies

Jag hade turen att vinna ett Hårvårdspaket från Naturligt Snygg med produkter från Neal’s Yard Remedies. Jag hade inte provat på dessa tidigare så det var riktigt spännande!

Nourishing Lavendel Shampoo 200 ml flaska av återvunnen plast ca pris 179 kr.   

Ett riktigt milt och krämigt schampo. Med krämigt menar jag verkligen krämigt som en fyllig ansiktskräm. Innehåller bl jojoba olja, extrakt från ringblomma och lavendelolja. Doftar väldigt mjukt och behagligt. Det känns som att tvätta håret med en välgörande fyllig kräm.

Håret blir rent och mjukt och är lätt att skölja ur. Lite knepigt att få ut det genom snäpplocket, pga av att det är så fyllig konsistens, en pump hade nog varit bättre. Jag behöver inte använda balsam efter om jag nu inte känner för att ge håret lite extra TLC. Schampot är även snällt mot min känsliga hårbotten.

Nourishing Lavendel Conditioner 200 ml flaska av återvunnen plast ca pris 179 kr

Innehåller bl a kokos- och olivolja samt aloe vera. Balsamet har också en väldigt fyllig konsistens och är därför lite knepig att få ut genom snäppkapsylen. Jag har skruvat av locket helt för att underlätta dosering. Balsamet har också en mild doft och känns återfuktande.

Recension hårvård från Neal Yard’s Remedies

Rosemary and Cedarwood Hair Treatment 50 ml glasflaska  ca pris 125 kr

Intensivt vårdande hårinpackning som innehåller kokosolja, cederträd och rosmarin. Konsistensen är precis som kokosolja, lite mer kompakt vid låga temperaturer och smälter helt vi ca 30°C. Den här hårinpackningen masserar man in i torrt hår och hårbotten låter den sitta verka ca 30 min och sedan masserar man in schampo i det torra håret och sköljer sedan av med varmt vatten.

Den känns väldigt oljig att massera in och under verkningstiden. Funderade lite hur mitt hår skulle kännas efter jag sköljt ur. Men faktiskt kändes inte mitt hår eller hårbotten oljigt utan endast rejält återfuktat och mjukt.

Schampo
Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil*, Sodium cocoamphoacetate, Lauryl betaine, Glycerin*, Calendula officinalis (Calendula) flower extract*, Alcohol denat.*, Aqua (Water), Cetearyl glucoside, Lavandula angustifolia (Lavender) oil*, Aloe barbadensis (Aloe vera) leaf juice powder*, Xanthan gum, Citric acid, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool. *Organically produced ingredient. Natural constituent of essential oils listed. Made with 85% organically produced ingredients. This is a vegan product.

Balsam
Aqua (Water), Oryza sativa (rice) extract*, Pyrus malus (Apple cider) vinegar*, Olea europaea (Olive) fruit oil*, Cetearyl glucoside, Cocos nucifera (Coconut) oil*, Cetyl alcohol, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Lavandula angustifolia (Lavender) oil*, Aloe barbadensis (Aloe vera) leaf juice powder*, Tocopherol, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Levulinic acid, Glycerin, Potassium sorbate, Xanthan gum, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool. *Organically produced ingredient. Naturalconstituent of essential oils listed. Made with 75% organicingredients. This is a vegan product.

Treatment
Cocos nucifera (Coconut) oil*, Cedrus atlantica (Cedar) wood oil*, Rosmarinus officinalis (Rosemary) oil*, Lavandula angustifolia (Lavender) oil*, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool. *Organically produced ingredient. Natural constituent of essential oils listed. Made with 100% organic ingredients. This is a vegan product.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.