5 december 2023

Recension Makeup från Estelle&Thild

Recension Makeup från Estelle&Thild
Recension Makeup från Estelle&Thild

De här två har varit med mig sedan augusti förra året när jag köpte dem och fortfarande.

Liquid Illuminator

“En tonande basprodukt som ska återfukta, ge ett hälsosamt glow för en naturlig och jämn bas med pärlemorskimrande pigment”

Den finns i 3 färger, jag valde light den ljusaste. Jag använder denna som en lättare foundation. Jag upplever att den faktiskt ger bra reflekterande effekt och på det sättet ger en illusion av en jämnare hudton och lyster.  Liquid Illuminator håller även huden återfuktat riktigt bra.

Recension Makeup från Estelle&Thild

Silky Eyeshadow Quartz

En puderögonskugga som har en mycket silky (mjuk) konsistens när man applicerar den. Bra med pigment tycker jag. Den här nyansen på färgen älskar jag! Matt neutral beige-rosa. så snygg! Jag använder den faktiskt också som rouge, ger en så mjuk neutral ‘no makeup – makeup’.

Illuminator
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Pentylene Glycol, Coco-Caprylate/Caprate, C15-19 Alkane, Mica, Glyceryl Stearate Citrate, Glycerin**, Silica, Macadamia Integrifolia/Tetraphylla Seed Oil*, Glyceryl Stearate, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Gluconolactone, Sodium Hyaluronate, Lactobacillus Ferment, Lactobacillus, Cocos Nucifera Fruit Extract, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Galactoarabinan, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Ester, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Chloride, Sodium Gluconate, CI 77002, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891 * Ingredient from Organic Farming ** Made using organic ingredients

Silky Eyeshadow
Matte Mica, Oryza Sativa Powder*, Zinc Stearate, Butyrospermum Parkii Butter*, Squalane, Lauroyl Lysine, Olea Europaea Fruit Oil, Parfum, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Hydrogenated Vegetable Oil May Contain (+/-):ci 77891, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499, Ci 77007, Ci 75470, Ci 77510 Shimmer Mica, Oryza Sativa Powder*, Persea Gratissima Oil*, Caprylic/capric Triglyceride**, Zinc Stearate, Butyrospermum Parkii Butter*, Lauroyl Lysine, Olea Europaea Fruit Oil, Parfum, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Hydrogenated Vegetable Oil May Contain (+/-):ci 77891, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499, Ci 75470 *ingredients From Organic Agriculture **ingredients Made Using Organic Ingredients .

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.